Evet hanımlar buda benim sabırla beklediğim doğum hikayem. Öncelikle haziran sonu annesi oldum. 27 temmuzda gelen minik bir mucize. Serüvenimiz ekim ayında başladı. Hamileliğimin ilk aylarında hiç bir rahatsızlığım yoktu. Sadece etrafın fazla yemek yee çocuğa yarar yemezsen olmaz söylemelerini dinleyip çok fazla yemek yemekten başka şikayetim yoktu. Hamileliğim rahat geçti yalnız tek sıkıntım son bir ay mide suyundan birşey yiyememek olmuştu. Ve anne adaylarım lütfen son ay yemeye dikkat etmelisiniz benimki gibi bebeğiniz zayıflar doktorum sekizinci ayda 3.100 gram bebeğiniz demişti. Ama doğdum 2780 gram doğdu. Gel gelelim doğum gününe tarihimiz tam 28 haziran dı. Eşim 27 sinde sınava gitmek için evden çıkmıştı o çıktıktan 10 dakika sonra suyum geldi. Benim bir telaşlı hallerim ile eşimi aramam hiç sancımın olmaması ve eşimin sınava girmeden doğum yerine gitmememiz hepsi birbirine girmişti. Saat 10 sularında hastanede olduk yalnız sadece 2 cm açılmam vardı. Tabi su patlayınca bastılar o kahrolası suni sancıyı. 8 cm bulmam saat 6 yı bulmuştu ve öyle böyle bir acı değil dayanılmayacak bir acı ben o açıdan sonra epidural istedim ebe hanım ve doktorum sırf epiduralsiz doğurmam için ellerinden gelenleri yaptılar ve ne söylediysem vermediler epidurali. Son bir kontrolden sonra saat sekize beş kala hadi doğuruyorsun gidiyoruz denildi ve gittim. Öyle bir sancı çekmiştim ki ıkınıp evladıma o Ağrı’dan kurtulmak istiyordum. İkinci ıkınmamdan sonra bebeğimi göbeğime verdi doktorum. Onun o verdiği hissi ve mutluluğu rabbim biliyor hiç yaşamadım. Şuan 6 günlük biraz dengesiz bir dönemdeyiz ama birlikteyiz çok şükür. Siz Hamişlere o kadar dua ettim ki rabbim kabul etsin. Bu arada şu dönem için bileğiler edinmek isterim doğum tecrübeli güzel annelerimizden.