mlsmrtgl yasemin333 yumurtlama canım bugünü değerlendir mutlaka yarın yeniden test yap . Bakalım çatlayacak mı ?
yasemin333 mlsmrtgl aslında sabaha karşı saat 3-4 gibi ilişki oldu ama üzerinden 8 saat geçti gün içinde tekrar değerlendirsek mi bilemedim
Eylul58 yasemin333 Canim peki ovu Testi ile hamileligi ogrenenler sabah idrariyla mi oluyor yoksa yine 2 saat sivi almadan ki idrarla mi bilgin var mi?
yasemin333 Eylul58 o konuda bir bilgim yok canım yapmadığım için bilmiyorum buradaki postlardan okuduğum kadarıyla söyledim onu.Bence en garanti gebelik testi alıp yapman.
Eylul58 yasemin333 Bugün alamayacağım test ondan birkaç ovu testi kaldı yine belli oluyorsa onlarlı değerlendireyim dedim ama teşekkür ederim 😊
mlsmrtgl yasemin333 bugunu değerlendiriyorsun yarın yumurtan çatlamışsa üç günü çatlamamışsa yarın ve sonraki üç günü
rezhan yasemin333 canim benimde 2 gun once şefaf uazyan akntim oldu ve yumuryalama gunum yakin sende inşalah bir iki gune çatalyacak yumurtan
Happybsrn yasemin333 sana dedim koyu olacak diye 😀 yani yarın da pik yapabilir ama bugünü de değerlendir koyu çünkü
Defnederen yasemin333 evet yapıyorum 22 haziranda başladım en kırmızı 27 hazirandı hatta kuruyunca dahada koyulaştı diğerleri hep silikti kuruyunca ince kıl gibi cizgi oldu devam ediyorum hâla
yasemin333 Defnederen google a imgyükle yaz sonra ordan yükleyince 2.çıkan linki kopyalayıp buraya yoruma yapıştırıp gönder