Evet evet şükürler olsun ki bende doğurdum 😂etrafımdaki herkes ne zaman ne zaman diye diye en sonunda dedikleri oldu ❤️ben öyle özel hastanede yapmadım dogumumu iyikide yapmamisim🤭en başından soylim sakın kendinizi korkutmayin doğum konusunda herkesin doğum hikayesi farklı dedikleri bu olsa gerek ❣️ sabah ufak bı kasık ağrısıyla uyandım her zamanki yalancı sancidir diye düşündüm . Zaman ilerledikce biraz daha sık olmaya basladi . İlk gebeligim olduğu için pekde bilgili sayilmazdim o yüzden ablamı aradım bu arada sancı belime de atmıştı kalça kısmını bile hissedemiyordum.Ablam hemen duşa gir eğer yalancı sanciysa geçer dedi bende öyle yaptım duşa girdim fakat dahada sıklaştı 🌼eşim o hfta izinliydi şans işte habire hadi gidelim hadi gidelim diye tutturuyodu ben o sancıyla akşam 7 ye kadar dayandım sonra yeter dedim hadi gidelim hastaneye geldik muanemi oldum kaç santim acikligimin olduğunu söylemediler yatisimi verdiler herkes kapıda bekliyordu beni yukarı götürdüler o arada eşimi çağırmışlar eşim geldi bana yüzüklerini eşine ver bebeğin kiyafetlerini filan istiyoruz dediler seni dogumhaneye alicaz dediler bende tabi korktum o an eşime sarılıp ağladım sonra ayrıldık meğerse beni sancı odasına götürüp suni sancı vericeklermis 2 santim acikligimin olduğunu söylediler tabi ben kabul etmedim cikisimi yapın ben cikicam dedim cnku kendi sancimla doğurmak istiyordum . Eşimin imzasını da alıp çıktık hastaneden. Eve geldim sancimi evde çekmek istedim sonra ozele gidicem diye tutturdum esimde her yeri ariyo ama hiçbir özel hastane beni kabul etmedi.konrtollerimi yaptığım hastane bile kabul etmedi.sancilarim siklasinca saat 11 gbi başka bı devlet Hastanesi’ne gittim. Muanemi oldum 4 santim açıklık olduğunu söyledi saat 12 de yatisim yapıldı sancı odasına girdim .nst ye bağlandım sancilarim artmaya başladı kendimde olmadan ikinma geliyordu bir iki derken bı ikinmamla suyum patladı .doktor geldi muane etti 9 cm olmuş dedi sancı gelince çok güçlü ikin lütfen dedi evet cok zor cnku halimiz kalmiyo yorgun düşüyoruz ama Allah yardım ediyo gerckten bir iki ıkınma derken başı göründü hemen dogumhaneye alındım iki defa ikinmamla oğlum doğdu o an bütün acılarımı unuttum 3200 grm doğdu çok şükür yanımda uyuyo dikişlerim kaç tane var bilmiyorum ama bı iki gün zorlandım şuan hepsi geçmiş durumda . Size tavsiyem kendinizi sakın korkutmayin her hamile kadın kendi hikayesini yazar bence Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın 🙏🙏🙏🙏🙏🙏