Serap0634 Merhaba.. Tecrübeleriniz olduğu için bir şey sormak istiyorum. Ben 50 mg yaptırdım 1.saat sonunda 167 çıktı, dr bu seferde 100 mg şeker yüklemesi istedi. Sizde durumlar nasıl gelişti.. Bilgi verirseniz sevinirim
RabiaMG Serap0634 benim 50 gramda 172 cikmisti 1 hafta sonra 100 gram yapildi. 100 gram glikoz ictikten sonra 3 kez 1 saatte kan veriliyor. Ondada 193 ckti endokrine sevk etti endokrin yuruyus ve diyet deyip diyetisyene sevk etti. 2 hafta sonra kontrole gittim diyet yapip aclik tokluk olculdu suan insuline gerek yokmus 20 gun sonra tekrar aclik tokluk olculcek.
Gulsahim Serap0634 xnaım benim 50 gram da açlık 81 tokluk 148 Di sınır dedi 100 mg yaptık 55 71 110 mu neydi İç hastalıklarına yolladı adam dedi git keyfine bak takma kafana sende görünür Bi şeker yok dedi canım. İyiki de yaptırmışım aklımda soru kalacaktı..
prenciss Serap0634 bende dün yaptırdım 50lik çok az şeker gözüküyor tam teşhis koyamadım dedi doktor bugüne tekrar çağırdı 100lük için midem baya kötü oldu onu icince ama sonuçlar temiz çıktı😊
ekocak07 Benimde 50 mgda 160 çıktı 3 4 gün sonra 100 mg yaptırıp her saat başı kan ve idrar verdim 3 kez sonucum temiz çıktı şekerin yok dediler.
ekocak07 Serap0634 hayır, şeker varmı yokmu kesinleştirmek için onu yapıyolar zaten. 100 mg yüksek çıksaydı muhtemelen dahiliye ve diyetisyene yönlendirip diyet vericeklerdi.
RabiaMG Serap0634 ozeldeki doktorum liste verdi uymaya calistim ama devlettekine sordum hamurisi tatli yeme pek dedi. Sonra hastanede diyetisyene gonderdiler ordan liste verdi diyetisyen.
Birhemsire_anne Serap0634 canım benim 50 mg da açlık 107 tokluk 175 çıktı doktorum ikinci yüklemeyi yapmaya gerek yok dahiliye git dedi pazartesi gidicem muhtemelen diyet + açlık tokluk bakmamı isteyecek sürekli