7haftalık hamilelik sürüyo cift biraz aşağıda diyo ağır kaldirma dedi 12 haftaya kalkacak dedi birde kan tahlili verdim sizlerde sanırım kan pıhtılaşması söyleniyor ismi (qan laxtanması) var dedi kleksan iynesi göbek etrafı yazdı doktor.Bu iyneden kullanan oldumu 20 gün yaptır dedi inşAllah Allah eziyyetimizi yerde bırakmaz bügün çok yer gezdim kan tahlili falan derken yoruldum😕Böyle bişey yaşayan varmı(Azeriler ses edin:)

PervizAyka canm bebeğin eşi plesantası aşağıdaysa daha dikkatli ol hareket etme yat dinlen evde iş yapmak bile yorar seni 14 haftaya kadar yukarı cıkar yerleşme dönemidir ilacını bilmiyorum gözünüz aydın

Merhaba hanımlar yeni katıldım bende 2.hamileliğim ve cok sıkıntılı geciyo doktor sürekli yat hiçbisey yapma dedi yardım eden kimsede yok öle zor ve bunalımlı geçiyoki bide sürekli gezen biriydim dısarı cıkmak yürümek yasak birsürü ilac kullanıyorum sürekli korku halindeym cok bglandm bebegime bna dua edrmsnz😭

Ozossss Allah yardımcımız olsun hepimize İnşAllah Sağ salim kucağımıza alırız Amin.Stress yapma sende bende öyleyim bir birimize destek olalım.Hakıkaten hamilelikde stress kötü bişey😟