Hlltrhn merhaba bu postu açtıgın gün yani 3 temmuzda doğum yaptım🙂
doktorum canan hanım 38 6 da kontrole gittim nst de sancım çıktı ama hiissetmiyordum birşey. Açılmam da yoktu canan hanım bu hafta içinde gelir inşallah dedi. 39 5 gecesi değişik ağrılar hissettim eşime söylemedim dakika tuttm 10 dk da bir oluyordu gittikce düştü akşam 10 da başladı saat 12 de annrmi aradım geldi annem bekleyelim dedi ama eşim hala uyuyordu söylemedim ama saat 4 dü artık dayanamıyorum anne dedim gidelim eşime söylesik gittik ebe baktı açılman yok dedi ama benim sancım coktu gönderdi zar zor eve geldim annem uyudu ben uyuyamıyorm daha cok sancılar girmeye başladı saat 7 de anneöi kaldırdım gittik başka bir ebe baktı 2 cm dedi diğeride yanında geldiğinde yoktu diyor neyse yatışını yapalıö dediler yaptılar ara ara sancılarım oluyor eşim işteydi yatışım olunca geldi zatem iki kişi bir baba birde kalacak kişi durabiliyor. Sabah 7 bucuk gibi yatışım yapıldı ve öğlen 12 ye kadar sancı çektim çok zor du sancılar ebeler aşırı ilgiliydi gelip bana masaj yaptılar artık son zamanlar duramıyorum bebeğin saçını hissedene kadar beni odamda tuttular duşa soktular sonra ıkınmam geliyor diyince yatagımda biraz ıkındım sonra doğumhaneye aldılar 3. Ikınmamda geldi kuzey paşa 🙂 ebeler aşırı ilgiliydi zaten son ana kadar odanda tutuyolar öyle doğumhaneye alıyolar. Bebeğim doğdu kesiğim vardı dışardan 5 dikişim var gördüğüm içerden bilmiyorum söylemedi. Çok zor zaman geçirdim 20 gün oturamıyor yatamıyor cocuguma bakamıyordum dikişlerim cok ağrıyordu ayalda yemek yiyordum. Hastaneye gelicek olursk ben memnun kaldı temizdi ilgililerdi yemekleri odaları güzeldi pendik çevresinde en uygun hastane yeni oldugu için bence zamanla fiyatların artacagını düşünüyorum