Erken doğum riskim vardı 35+6 yız dün gece şiddetli mide bulantısıyla hastaneye gittm sancım cıktı doğumun yakın ertelemek için yatışını yapalım serum takalım dediler serum takıldı. Çok susadım su istedim vermedi ebe mi hemşire mi bilemiyorum her neyse. Boğazım gıcık yaptı, boğazımı temizledim. Su vermeyen o kadın başladı sen virüslüsün demeye. Bu arada olay sakarya doğumevinde bu sabah gerçkleşti. Merkez araştırma hastanesine nakil ettiler ambulansla. Gereksiz yere hiçbir belirtim olmadan (ateş,öksürük, halsizlik vs yok yani) sadece midem bulanıyor ve boğazım gıcık yaptı diye hastaneye yatırdılar korona testi yaptılar. Negatif çıkacak eminim biliyorum o kadar dikkat ettim ki balkona bile çıkmayan biriydim yani. Ama yine de hastanede tek başımayım yanıma sadece doktorlar girip bişeyler diyip çıkıyorlar ve yarın sonuçlar belli olacak garanti olsun diye ertesi gün tekrar test yapılacak ve sondan sonraki gün belli olacak. Yani birkaçgğn daha burdayım. Ailemden evimden uzak, tek başıma henüz 20 yaşında ilk bebeğini heyecanla bekleyen bir gebeyim ve çok mutsuzum. Nolur dua edin arkadaşlar şu sıkıntılarım bitsin evime gitmek istiyorum 😭😭😭😭