asianneadayi İnanılmaz gerilmiş ve şişkin oldu karnım bugüne kadar hep yumuşaktı 😐 Sanki belimden geriliyor gibiyim henüz çatlağım da hiç olmadı zaten zayıf bir hamileyim ama acaba çatlak mı başlıyor da bu kadar gerildi karnım ? Yaşayan var mı ? 🙄
Toprakayata_ asianneadayi canım bende zayıf hamileydim. Hiç çatlağım yoktu. Doğumdan sonra beyaz beyaz kaldı valla. Ama oğlumun canı sağolsun 🥰 gerginlik ve şişlik bende de vardı karnım tam ortadan yırtılacak gibiydi. İç karın dar galiba
ipeginannesi asianneadayi esas o zamanlar çok gergindi. Ben şimdi 36 dayım, o zamanlardaki gerginlik yok. Sanırım yeni yeni büyüyordu o yüzden. Şimdi zaten dev gibi 😀
asianneadayi Toprakayata_ ben çatlak olmasının genetiğe bağlı olduğunu biliyorum yani annede varsa kızında da oluyor ama tabi çok da önemli değil.Daha bu karın büyüyecek iç karın darsa bebek pek rahat edemeyecek desene😧
Toprakayata_ asianneadayi aslında öyle değilmiş. Yani benim annemde çok az ama ben zayıf olduğum için karnımda çok büyüktü kırmızı çatlak yok ama dıpumu yaptıktan sonra beyaz beyaz ortaya çıktı bayağı var. Yok bebiş rahat eder ama sen biraz gerilir rahatsız olursun çünkü o gergin göbekle hareket kısıtlanıyor zor oluyor gerçekten. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻😍
asianneadayi ipeginannesi dev gibiyse nasıl çıkcak ay ben daha geride olsam da bi korku sardı şimdi 😐😐
Toprakayata_ asianneadayi sakın korkma korkup kendine eziyet etme o zaman hamileliğin tadını çıkaramıyorsun. Şimdi sen sadece bebeğine odaklan kendine eşine bol bol vakit ayır çünkü doğumdan sonra pek vaktin olamayacak uykuya ayırmak isteyeceksin vaktini 🌸💜ben aşırı korkuyordum inan ki öyle korkulacak hiçbir şey yokmuş. Normal veya seZeryan diye de üzülme bebişin ve senin için ne sağlıklıysa ona karar verir doktorun. Sen sadece güzel şeyler düşün 👼🏻🤍