dmtbrcnr Kızlar merhaba,kurtarılmayacak bir dişim vardı ve çekilmesi gerekiyordu. Bu sabah çektirdim üstünden 8 saat geçti ama çok şiddetli ağrım var parol asla kesmiyor ölüyorum ağrıdan 😢 var mı hamileyken diş çektiren ? Ne kadar sürede geçer bu ağrı ? 😢😢😢
Patiiiiinnnn dmtbrcnr canım bi doktoruna sorsan belki önereceği bi ağrıkesici vardır 🙏 çok geçmiş olsun 🙏🙏
Happydef dmtbrcnr karanfil ezebilirsin dişinin olduğu tarafta zararı yoktur heralde uyuşturur agrın azalır
S-e3506 dmtbrcnr arada tuzlu suyla gargara yap canım bende diş ağrısı çekiyorum sürekli bunu yapıyorum mikrobu öldürüyor
dmtbrcnr _Mrv_ teşekkür ederim canım deneyeceğim muhakkak 🙏🏼 Ben gömülü 20lik de çektirdim daha önce ama böyle ağrı sızı yaşamadım çok kötü oldum inşallah akşama geçer 😓🙏🏼🙏🏼
_Mrv_ dmtbrcnr ofof ben de çektirdim o şekilde fena ağrır bilirim insanın beynine vuruyo resmen, yarın sabah çok daha iyi olacaksın sabret tatlım 🙏🏼 geçmiş olsun
dmtbrcnr Patiiiiinnnn sadece parol diyor başka ilaca izin vermiyor oda kesmiyor zaten Allah düşmanıma bile vermesin o kadar kötü ki.. 😓inşallah hiç yaşamazsınız böyle ağrılar 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
dmtbrcnr Happydef karanfil yağı vardı az bir şey pamuğa damlattım biraz uyuşturdu çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🙏🏼😓😓
S-e3506 dmtbrcnr amin Vala çok zor bende hamileyim bende öyle çekiyorum çekilmiyorda Allah yardımcın olsun
Emine_dog Kaç haftalıksin acaba benim de dişim için çekilecek dedi doktor ama riskli gebelik olduğu için korktum
dmtbrcnr Emine_dog 26.haftadayız canım yapılı diş tekrar enfeksiyon kapmıştı her seferinde nüksetti mecbur kaldık çekmeye kadın doğum doktorumun da izniyle birlikte çektik 😓
Pilge Canım bende arada diş ağrısı çekiyorum çektirmedim ama karanfili eziyorum içinede hindistan cevizi yağı damlatıyorum kulak çöpüyle de ağrıyan dişin üzerine koyuyorum etki ediyor bende geçiriyor dene istersen geçmiş olsun
dmtbrcnr _Mrv_ çok teşekkür ederim canım gerçekten bugün biraz daha iyiyim ama dün kabus gibi bir şeydi 😓😢 Allah düşmanıma yaşatmasın inşallah 🙏🏼😢