Glsvr1 Kızlar denize giriyor musunuz ben girmek istiyorum 26 haftalık hamileyim kimisi bişey olmaz diyor bir kaç kişi de korkuttu beni enfeksiyon kaparsın falan diye ıslak durmam kıyafetimi hemen değiştiricem ama korktum yine de 😞
snm_ Glsvr1 ben girdim fiziksel olarak çok rahatlattı eğer hamileliğinizde riskli bir durumunuz yoksa bence girin. Deniz suyu kendi kendini yeniler genellikle havuzu enfeksiyon kapma sebebiyle önermiyor doktorlar.
Meriwa Glsvr1 ben 34 deyim canm hergün giriyorum 1 aydır günde 2 kere giriyorum doktorumda tavsiye etti
Happydef Glsvr1 denizde enfeksiyonu nerden bulucakmissin acaba.. denizden çıkınca direk alt çamaşırını değiştir kuru giy ıslak giyersen mantar olur sadece
cigdemoktav Deniz temiz ise sorun yok birde mayonu hemen değiştirmen gerekiyor ıslak kalması sağlıklı değil ,doktorlar faydası olduğunu söylerler dediğim gibi temiz deniz ise ❤️
Glsvr1 Aynen değiştiricem hemen ben de öyle düşündüm çok kalabalık bir yerde girmicem zaten teşekkür ederim herkese 🥰🥰
Gunesana Ben 1 haftadır denizden çıkmadım . Deniz olan yerde yaşasam plajda yatıp kalkardım sanirim:D
Glsvr1 Ayy ben zaten çanakkalede yaşıyorum yazlık gibi buralar hep ama soğuktur falan diye de girmedim hala da korkuyorum soğuk olmasındna 😂 deniycrm bakalım