Baharuras1321 Kızlar merhaba 37 haftalığım dün gece Aralık’larla kaşıklarımda belimde ağrı olduğu dönemiyordum bile o kadar değişik bi ağrı sabah ta birkaç kere oldu şu an iyiyim Pazartesi randevum var sizde yalancı sancımı bebek solda toplanıyor arada
girl_boy_annesi Baharuras1321 canım ben de 36 haftalık olduk aynı ağrılar sancılar ben dede var doktoruma sordum bebek kanala girmiş bu yüzden ağrı yapıyor çok normal dedi belki senin kide öyledir doktoruna mutlaka sor😊
Gulsahim Baharuras1321 doktoruna danıştın mı canım. Yani. İ çok sebebi olabilri 33 haftalığım bende ağrı oluyor ama doktora soruyorum ilk sonra genelde gaz sancım oluyor mideye baskı oldupu için sanırım..
Baharuras1321 Gulsahim sanmıyorum benim miğde de baskı olduğunu bildiğin tarifi olmayan bir sancı gibiydi inanki şu an iyiyim doktorum hafta sonu yok Pazartesi yerinde Pazartesi gidim zaten geçen hafta nst de sancım çıkmıştı
Baharuras1321 girl_boy_annesi zaten bu gittiğimde çatı muanem olucak Pazartesi günü baş aşağı çoktan dönmüş anan kanala girdimi bilmiyorum 🤷♀️ normal Doğum istiyordum Allah’ın izniyle bakalım şimdilik herşey normal Doğum demişti doktor çatıdan sonra belli olcak bir an doğuruyorum sandım😍
Busesrmz Baharuras1321 bende 37+5im doktorum artık bebeğin hareketleri azalır korkma demişti ama hiç hareket etmezse 5-6 saat gel hemen demişti benimde gece çok ağrım oluyo çatı ağrımdan yürüyemiyorum bile cidden eşim götürüyo tuvalete felan ondan destek alıyorum sabahları da az az adet sancısı gibi ağrıyo sonra geçiyo ara ara azck adet sancım gibi geliyo (adetken de sancım olmuyodu çok az karnım ağrıyodu) benimde yarın randevum var bakalım doktor bu hafta gelir demişti ama 38 olcam nerdyse hala tık yok kafası aşağıdaymış baya güzel oturmuş kafası dedi doktorum yarın son durumu ne görcez 🥰 çok sabırsızız