Burcu_Alya Kızlar 28 haftalık hamileyim ve 3 gündür bebek sadece 1 2 kez hareket ediyo normalmi sizce bu
Aryamomy Burcu_Alya bende 24+6 yım dunden beri bende cok hafif şekilde hissettim 1-2kere ama burdan daha once okuduguma göre normalmiş yani hareketleri 30.haftadan sonra daha duzenlı oluyormuş
Aysenes Burcu_Alya 29 haftalıgım ama gecen hafta cok kıpır kıpır olan oglum baya bı sakinledı az hissetim ama ama şimdi gerı oynamaya basladı pozisyonundan dolayı dedi doktor birde artık uyku duzeni oluşuyor 😊
M_N_R Burcu_Alya 30 haftaligiim benimkininde haraketleri azaldi🙄Buyudugu icin yeri daraldi.Fazla haraket edemiyolar artik.
Burcu_Alya Sde yemek yeyip sol tarafa yatın diyolar hep bi dene istersen ben denedim olmadı hastaneye gittim daha sonra
Bahriye06 Burcu_Alya benimde 4. Gebeliğim 21 haftalığım 1 gün oynarsa bol bol ertesi gün 1 gün içinde 2 kere falan hissediyorum hastaneye gidiyorum ultrason da kıpır kıpır
Miniginannesiiii1111 Burcu_Alya bana o 26. Haftada oldu ters duruyormuş bebek 🤭🤭🤭🤣 nasıl korkmuştum pozisyon kaynaklı oluyor aynen
Aysenes Burcu_Alya haha son aylarımız allah sag saglim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah 😊
Aynurrrr Bende 1 2 gündür bu dertten muzdaribim normlde baya hissediyorum ama 1 2 gündür az haraket ediyo korkmuştum oluyomuş demekki
bir_pasa_annesi Burcu_Alya soğuk süt iç cnm hemen hareketleniyor benimkide öyleydi içip soluma yatardım gelir vururdu
ek-istanbul Burcu_Alya benimde o haftalrımda öyleydi çıldırcak gbi oluyodum ama geçti 31de tekrar hareletlenmeye başladı