Mevoo Rumeysaalp Özel Aritmi Osmangazi hastanesine gidiyorum..Dr. Adnan Şahin çook memnunum..Muayene ücreti 130 ₺ Doğum 2500 diye konuştuk 🤗
ZynpynZ Rumeysaalp pembemavi muayene 290 tl doğum 6850tl. Ben çok memnunum. Sürece Jimerde başlamıştım. Pembemaviden daha memnun kaldım👍
Lena Rumeysaalp Hayat hastanesi Naile Gökçe ye gidiyorum bende muayene 130 doğum 2500 dü sanırım bir kaç ay önce sormuştuk
A_ys6604 Mevoo bende oraya ayrıntılı ultrason için gelicem bu çocuğun herseyini söylüyor larmis ya tek tek. İyi oldu yorumunuzu okuduğum ❣️👣
Eeezgi ZynpynZ aynen katılıyorum PembeMavi’ye gidiyorum ben de çok memnunum. Doktorum çok ilgili ve daha 10.haftada renkli ultrasonda gösterdi bebişii 🥰
ZynpynZ Eeezgi evet renkli videolarını telefonumuza atıyor hatta :) her muayeneye heyecanla gidiyoruz
Mevoo A_ys6604 ayrıntılı ultrasona radyolojıden bakıyolar ama doktor konusunda gorusmek ıstersen kesınlıkle tavsıye ederım bu arada ayrıntılı ultrason ucretı 325 di 2 ay once 😏 Genelde her hastanenin bu civarlarda diye biliyorum 🤗
A_ys6604 Mevoo teşekkür ederim bilgi için geçen sene 200 du orası kuzenim yaptırdı baya artmış fiyat demekki