Merve6046 Kizlar 33 haftalik hamileyim 1 hafta sonra taşınacağım sanliurfaya burdan orasi 4 saat falan suruyor 2 gun kaldiktan sonra memlekete gitcem dogum icin orasida 7 saat felan surecek bi sıkıntı olur mu sizce son aylarda yocluluk yapaniniz oldumu
Mrv3dmr Merve6046 Ben 2 saat uçak yolculuğu, 3 saat araba ile yolculuk yaptım. Çok şükür bir sorun olmadı. Sadece yolculuk sonrasında ayaklarım falan çok şişti.masajla, soğuk suyla rahatlattım.
Meriwa Merve6046 doktorun durumunu daha iyi bilir canm bende 34 üm doktorum 5 saate kadar araba fazlasına uçak önerdi hiç bi sorunum yok benim ama sor gene de sen
cutemom95 Merve6046 her gebelik farklıdır. Başka için sorun olan sizde olmayabilir aynı şekilde başkasi için sorun olmayan sizin için sorun olabilir. O yüzden burada herkes ‘Ben yolculuk yaptim problem olmadı’ dese bile siz kendi doktorunuzun lafina göre hareket edin.
Merve6046 cutemom95 orasi oyle tabi canim doktora bağlı artik ama gitme dersede baska çarem yokki mecbur gitmek zorundayım bakalim ne olcak 😶
cutemom95 Merve6046 gitme derse bile gidecekseniz buraya da sormasanız olurmuş :) Ben doktoruma 32. Haftafa 20 saat araba yolculuğu yapabilir miyim diye sorduğumda (26 haftalikken) şimdiden birşey diyemem ama gidip döneceksen bu riski almaya değmez ama gittiğin yerde doğum yapacaksan o zaman gelince konuşalım demişti.
Merve6046 cutemom95 ben sadece bu haftalarda uzun yolculuk yapan varmi bi sorunla karşılastimi die sordum
cutemom95 Merve6046 işte doktor deyince vazgecmeyeceksiniz ama buradan biri ben sorun yaşadım deyince vazgececeksiniz öyle mi ?