Tgbab Kızlar kilo durumunuz nedir uygulama 3 4 kilo almış olabilirsiniz diyor ama ben 3 kilo verdim böyle kusmaya devam edrrsem bi 3 daha gider . Sizde durumlar nasıl 🧐
Aysenes Tgbab o haftalarda kilo alınmıyor genelde tafsiyede etmiyor doktor o haftalar kilo almayi ama 20. Haftadan sonra almaya baslaniyor 🙄
deniiizz ben 13+5 im hiç kilo almadım :) zaten 12. haftaya kadar bulantı-kusmalar devam etti şu an yeni yeni normale döndüm sayılır o yüzden endişe etmenize gerek yok 4. aydan itibaren kilo alımı başlıyormuş zaten :)
Sinemarslannnn 14+ 1 olduk hiç kilo almadım . Kusmam ve bulantım hiç olmadı ama ekmek tatlı ve gazlı içecekleri hayatımdan çıkardım
Bgmky 13+3 üz mide bulantımız bir aydır yok çok şükür. Ama 2 gün önce kahverengi lekelenmem oldu. Progestan başladık. Cinsiyetler belli mi bu arada 😊
btlyldrm Biz bugun 15 haftalık olduk kusmalarım hala devan ediyor ara ara kılı almadım hatta 5 kılı verdim suana kadar
Bayanpanik Bnde 14+2 kilo almadim kusma yok ama mide ağrın oluyor pek birşey yemiyorum. Gobekler ne durumda peki belli etmeye başladı mi kendini benim 1 aydır aynı boyutta
Tgbab Bayanpanik bulantım olunca karnım inanılmaz şişip kasılıyor ama normalde çok az var ya gören gebe demez 🤷♀️😅
Betulll11 Herkes vermiş maşallah ben yazayım da alanlar kendini yalnız hissetmesinler 😄 14+1 ve 2 kilo aldım 😀
Bgmky deniiizz bizde 11 de öğrendik erkekmiş 🥰 13 de kesin dedi doktor ama ben hala korkuyorum değişirmi diye?
deniiizz Bgmky sanmıyorum değişeceğini doktorlar emin olmadan kesin demezler ama yinede belli olmaz 🤷🏻♀️🙃
deniiizz ygmurnurd bizim doktorumuz 9. haftadan beri erkeğe benziyor demişti her gitmemizde erkek diye söylüyor değişmez diye umuyorum ☺️
btlyldrm ygmurnurd bana da 11 de erkek dedi 12 de kız dedu baska bi doktor sımdi 3. Kontrolu bekliyorum emin olmak ıcın 😃
Tgbab deniiizz ben 7 haftalık kalp atışını duymaya gittiğimde kese şekline göre %65 kızınız olacak demişti o gün bugündür cinsiyeti bellimi diye soranlara eşim kız diyor 😅😅 ama ben inanmamıştım hiç haftaya bakıcaz
ysmkml Bende 13 haftalığım bu sabah biraz istifra ettim hala da kendime gelemedim bana da geçen hafta yüzde 90 kız dedi bakalım diğer randevuda ne olucak 🤗
Hilalyusuf Bende 13+4 günlük hamileyim aşırı kusmalarım oluyor kilo verdim 12 haftalıkken iki doktorda kız dedi bakalım 😊
babymomyy Bende 13 haftalığım kilo almadım geçen hafta erkek dedi bu hafta kız önümüzdeki Perşembe net belli olur dedi heyecanla bekliyorum 1 hafta oğlum diye sevdim değişebiliyor yani 😂
Tgbab babymomyy ay oda kötü yaaa 🤷♀️ Eşim ben biliyorum cinsiyetini kız o diyip duruyo benim içimede erkek gibi doğuyo 🥰