[silindi] Yarın 11+2 oluyorum ikili testim var doktor sabah aç karnına gelmemi söyledi gecen hafta bebegim zor gorundu idrara sıkısık değildim biraz bastırmak zorunda kaldı doktorum yarın idrara biraz sıkışık mı gitmeyelim sizce
Bgmky [silindi] ben rom karnına gittim ve sıkışık değildim gayet normal gittim.önce ultrasondan baktı doktor sonra kan verdim 2 gün sonrada o sonuç çıktı
sevara [silindi] kan verildiği için aç gitmelisin canım ben hep aç gidiyorum sabah😅 hiç idrara sıkışık gitmedim her zaman net gözüküyor bebek. Şıkışık gitsen tutamazsın zaten ultrasona girmeden önce bolca su iç.
maras46 [silindi] geçen hafta bende yaptırdım bizimki sabah erkenden olduğu için mecbur kahvaltısız gittim kan alımı öncesi doktora sordum açlık tokluk farkeder mi kan alımında diye fatk etmeyeceğini söyledi
919293 [silindi] kilolu bi anneysen eğer net gözükmüyor bendede olduğu gibi bende aç gittim kan verdiğim için sıkışık olmanın sebebide bebeğin hareketli olması felan galiba😊
[silindi] Deletedmom302 İnşallah canım testler de dogruluk payı fazla yok deniyor canım buradan gördüklerime göre inşallah güzel sonuçlarımız olur
Hilalyusuf Deletedmom302 bnm sonuçta yüksek çıktı ilk başlarda ağladım ama bu testlerde yanılma payı çok yüksekmiş
Deletedmom302 [silindi] amin inşallah .çünkü amniosentez istediler yaptırmadm başka test yaptırdım hayırlğ sonuçlarını bekliyoruz.