hulya_1919 Kızlar 7+2 günlük hamileyim çok başım dönüyor 3-4 gündür bu şekilim başına gelen var mı ne yapıyorsunuz bunun icin
S-r-p hulya_1919 canım kusuyor musun sürekli bilmiyorum ama ben çok kusuyordm çok başım dönüyordu hayatımda hiç bayılmadım ama başım dönünce vücudum geriye atıyordu resmen kendini yavaşça yere oturuyordum düşersem bi zarar gelmesin diye aç kalmamaya çalış
Havvacnts hulya_1919 benim de çok başım dönüyor hele dün gece çok kötü oldum ama midem bulantım felan hiç olmuyor 7 haftalık olduk bugün
hulya_1919 S-r-p kusuyorum :( ac kalmamaya calışıyorum dün sabah bşy yememiştim aşırı döndü inş geçer cok kötü bişeymiş
hulya_1919 Havvacnts mide bulantım 2 gündür olmaya başladı aç kalınça kusuyorum başım fena dönüyor bir an önce geçer inş sıcaklarında etkisi Var bence
acelyaorg Benimde çok dönüyordu doktordan takviye istedim supradin şase içiyorum özellikle yastığa başımı koyuyordum sağ dönüyorum dönüyor duruyor sola dönüyorum yine dönüyor sanırım emziriyoruz su fazla içmiyoruz hava da sıcak allah yardımcımız olsun