Ruya-Onen Raziyeeebozdag Evet 16da öğrendik kesin erkek oğlum her ultrasonda gözümüze sokuyor sağolsun 🤣🥰
Seroli Raziyeeebozdag benim 14. Haftamda %90 kız demişti doktorum. Bu hafta 18 olduk kesin kız dedi canım
Edizinannesii 10+6 gittik erkek gibi dedi ikili test için 13. hafta da gittim erkek gibi dedi 16+4 de gittim yine erkek gibi dedi ama net bisey hala demedi 🤦♀️
DiplomaliEvHanimi Serifeisitmir ultrason resmi varmi banada 13+2 de kiz dedi ama bi kanit gostermedi hemen gonderdi 1 ay sonra kesinlestiririrz dedi 😳
Aysel16 Raziyeeebozdag 18 hafta bende dün ogrendim yüzde 90 kız dedi ama bakalım ayrintiliya kadar emin olamıyorum😊
Serifeisitmir DiplomaliEvHanimi resim yüklemeyi bilmiyorum canimda ilk ultrason resmimimozde bacak arası boş düz yani diğerinde belli pipisi olduğu 😇
deniiizz 9.haftada erkeğe benziyor demişti 11. haftada kesin erkek dedi şu an 13+5 iz geçen kontrole gittim değişmedi 🤗🐣
Paradise 13 de erkeğe benziyor dedi 15 de emin olamadı çıkıntı az dedi Pazartesi 18 oluyoruz bakalım kız mı erkej mi 😉