Sumeyye17 Şuan daha zamanı var soner inşallah ama secde ayetleri okuyup tilavet secdesi yap faydası oluyor diye duydum hem kura okuma çok faydalı bebekler işitmiyorlar sonuctq
Beklenenmucizem Sumeyye17 vla cnm sürekli kuran dinleyin ve cidden o zaman oynama si oluyor. Şimdi zaman var diye iendimi teselli ediom
Beklenenmucizem Emineesen elimde değil cnm. Vla hep soğuk su pet i çantamda yemek yiyince bile çok icitgimin farkında oluo ama elimde değil . Düşün meyve suyu bile içiyorum ille sonra su içmeliyim
Sumeyye17 Beklenenmucizem kuran okudukça benim bebek hiç durmuyor maşallah öyle tepki verdikçe çok hoşuma gidiyor 😊
Beklenenmucizem Sumeyye17 benim de öyle cnmm vla bazen kaynanam mevlut okuyor yüksek sesle o içerde coşuyor resmen
Aselyagmur Beklenenmucizem evdeki iş hareket olmuyo canım bende öyle söyledim ama doktor o sayılmaz dedi internetten haftalifa göre hareketler var bı bak derim inşallah hemen düzelir çünkü zor bı durum
EdaMira Beklenenmucizem Merhabalar, öncelikle Doğum anında bile dönen bebekler oluyo haftanız erken. Bende 28 haftadayım doktorunuz nasıl ağustos dedi doğumunuza? Bana eylül 20 dendi merak ettim
Beklenenmucizem EdaMira ben 31+3 im. Dogumum 1 eylüle denk geliyor tam 40 haftalik olarak. Ama doktor dedi dönmezse37 38 hafta gibi sezeryan olcn oda ağustos ortası oluyor