Fatmanurrr Kızlar dünden beri belimde bi ağrı var bugünde vajinamda ağrı var sanki sürekli tuvaletim varmış gibi oluyo doğum mu gerçekleşiyo acaba?
Tugraninannesi Fatmanurrr kaç haftalıksın canım ben 37+1 haftalığım benimde belden aşağı çok ağrıyor genital bölgemdeki kemiklere kadar sızlıyor
NaimeYilmaz Fatmanurrr Haftanız uygun bence doktora gorunmekte fayda var kımısının suyu gelmezmıs sadece sancı gelırmıs
Tugraninannesi Fatmanurrr son günlerine gelmişsin artık bilemedim acaba acile fln mı bi gitsen ordan doğum haneye gönderirler nst den bakarlar
Fatmanurrr Tugraninannesi olabilir ama yaşadığımız şehirde öyle ilginecek kimse yok hastanede ebeler çatı muayenesi yapıyo direkt
Tugraninannesi Fatmanurrr ben geçen gün gittiğinde önce nst sonra çatı muayenesi yaptı ama çatı da hiç canım yanmadı
NaimeYilmaz Fatmanurrr zaten dogum baslamıssa nstye baglıcaklardır ama sancı cıkmasada tabıkı catı muaynesı yapıcaklar baska turlu acılmayı nasıl takıp edıcekler..
NaimeYilmaz Fatmanurrr hepımız yasıcaz bunları emın olun bebegı rıske atmaya degmez bı baksnlar kendını kasmassan ınan hıssetmessın bile
Tugraninannesi Fatmanurrr evet bi ebe yaptı konuşarak beni oyları o anda oldu herşey hiç bişey hissetmedim ama dr um erkek o yapacağı zamandan tedirginim
NaimeYilmaz Fatmanurrr İnşallah🙏 tadını cıkar bi catı muaynesını takıp zehır etme kendıne bosuna ınsan kac kere dogurur 😊