Meraklianne_1 Herkese günaydın 37+3 günlük gebeyim bebeğimde yoğun olarak kasilmalar var bir yere toplanıyor ve öylee duruyyor bel ağrım var biraz bu durumu yaşayan var mi neler yapıyor sunuz ilk gebeliğim bisey olurda anlamam diye korkuyorum yardimci olurmusunuz
Beebisimm Meraklianne_1 benim 30.haftadan beri bebeğim toplanıyor, ama ben çok hareketliyim ondan galiba, bel ağrısı da normal bebek iyice ağırlaştı çünkü, kontrolleriniz haftalık olmalı zaten, doktor bir problem görmüyorsa içinizi ferah tutun
Dozturkgol Meraklianne_1 bu haftalarda normalmiş 31+ 4 üm geçen hafta randevum vardı doktorum kendi sordu bir tarafa toplanmaya başladımı diye hayır dedim olursa endişelenme bu haftalarda normal dedi
sdadcr Meraklianne_1 benimde 34 de başladı toplanmalar pozisyonumu değiştiriyorum sürekli oluyor normal dedi doktorum ağrılar için magnezyum kullanmıyorsanız doktorunuza söyleyin ben arada bir kullanıyordum şimdi günlük kullanmamı söyledi çok ağrım oluyodu şimdi daha iyiyim iyi geldi
momteacher Meraklianne_1 haftan gereği doktorunla görüşmeni tavsiye ederim canım, benimde o şekilde sancılarım başlamıştı 38+ larda
Meraklianne_1 Hepinize teşekkür ederim.. Geçen hafta doktorum 10 gün beklemez dedi ama acaba dedim doğum başlangicimi
zeliha-tatarr09 Meraklianne_1 k Meraklianne_1 korkma canım normal bu bende de olurdu ne tarafa dönsem yatsam oraya toplanırdı bebek