Didemmmmm Son 2 günüm.. Göğüslerimde dokununca hassasiyet, mide bulantısı ve 3 gündür gözlerimi açamıyorum kafamı kaldıramıyorum. Sizler neler yaşıyorsunu arkadaşlar. Umarım güzel haberler alırız 🙏
Eliftmzkrkmz Didemmmmm benmde encok uyku ağır basmıştı. Erken gebelik testi yapın benim 4-5 gün vardı onla yaptım çıkmıştı
[silindi] Didemmmmm Adetimd 4 5 gün kala kasıklarım çok ağrıyordu oruç tutarken sahura kadar çok acıkıyordum ve yatmadan önce 10 kere lavaboya gidiyordum ihtimal vermedim bunlar belirti olamaz diye yaptım silik çizgiyle öğrendim 😊 inşallah rabbim hayırlısını versin hepimize
Ysmn_11 Didemmmmm öncelikle inslalah vardır 🤲yumurtlamadan sonra mi başladı belirtileriniz benim 8 gün önce yumurtmala çatlama gördüm reglime de daha 10 gün var merak ettim
Ozgecetindag Didemmmmm bebek isteyen bütün kadınlara EN İÇTEN DUA EDİYORUM Kİ HEPİNİZ İNŞALLAH BU MUCİZEYİ TADARSINIZ VE UNUTMAYIN Kİ OLMADI DİYE ÜZÜLMEK YOK SİZLER NE KADAR POZİTİF HUZURLU OLURSANIZ BEBİŞİNİZDE SİZE ÖYLE TUTUNUR BU AY OLMAZ SONRA OLUR KİMSE CANINI SIKMASIN RABBİMİN Bİ BİLDİĞİ VARDIR HEPİNİZ OLACAKSINIZ ANNE🌿🤲🥰
Essraanil Eliftmzkrkmz son 5 🤭 çok heyecanlıyım acaba şimdiden yapsammı test diye düşünüyorum çıkmazsa hayal kırıklığına uğrarım🙄 sanki hiç belirtim yok gibi🙄
Didemmmmm Essraanil canım daha erken ya erken gebelik testi al ya da birmkaç gün daha bekle. Bende yarın eşimin doğum günü sabah yapmayı düşünüyorum
Essraanil Didemmmmm çok haklısın canım en iyisi beklemek ama bazı postlarda okuyorum 3 4 öncesinde çıkmadıysa hamile değilsindir diyen birsürü kişiler var şaşırıyorum o kadar erken çıkmak zorunda değil siye biliyorum 🙄 inşallah senin çok güzel haberlerini alırız bekliyorumm😍😍❤️
Didemmmmm Essraanil canım ben iki dwfa bebeğimi kaybettim ikisinde de adetten 4 gün sonra testte çıktı Rabbim hayırlısıyla hepimize nasip etsin inşallah 🙏
Ayca24 Didemmmmm Benimde yarın regli günüm.Öğlen saatlerinde hafif bulantım var vede göğüslerimde hassasiyet oluştu gecikirse testi öyle yapacağım😊