Merhaba arkadaşlar, bugün 33. Haftaya girdik elhamdülillah. 25. Haftadan beri iri bir göbeğim var. 3. Aydan itibaren hamileliğim çok bariz belliydi zaten, insanlar sürekli ikiz mi? Çok mu iri? erkek mi? Vs saçma sapan sorular soruyor ve bir gün maşallah bile demiyorlardı gerçekten bıktım. Bu zihniyetten vazgeçsinler artık karnın iri olması bebeğin iri olması değil benim bünyemle alakalı bişey. 1 ay önce kalabalık bi ortam da bulundum orada da bu tarzda şeyler söylendi hep güldüm geçtim. Ve 1 aydır ishal ve bulantıdan mahfoldum resmen kilo vermeye başladım bebeğime bile verimli olacak şekilde beslenemiyorum aşırı derece iştahım kapandı. Kendime okutuyorum okuyan bile ağırlaşır oldu. Sanırım yıldızım çok düşük. Ama insanlar şunu bilsin, karnın iri yada küçük olması bebekle bir orantısı yok. Karnı küçük gebeler de üzülmesin milletin lafına aldırış edip. Benle aynı gebe arkadaşlarım var bebişleri maşallah 1 hafta önden gidiyor, benimki olması gerektiği gibi önden bile gitmiyor insanların zihniyetini anlamıyorum. Çok uzun oldu hakkınızı helal edin içimi dökecek yer arıyordum. Allah hepimizi nazardan saklasın.