Selma38 İnşallah canım Allah'ın izniyle alırız benimde şu an ki kaygım tsh çok yüksekmiş 23 e çıkmış 😞 Doktor 2,5 altına indirme iz lazım sesi önemli değil inşaallah iner on günden belli olacak 😞
Haticebabyyy Merhaba anneler bizd 12+2 olduk kısmetse 10 haziran gözüküyor Doğum 🤰 sağ Salim kucağımıza alırız minelerimizi insallh 🙏
Sinem62 Homozigotmutant Sırt çantam var onu kullanacam ben gereksiz buluyorum bu çantaları ama senki güZl normal hayatta kullanabilirsin öyle illa termos gözü olcak fala dıye düşünme emin ol kimse pek kullanmıyor en azında çevremde alanlar gereksiz bulduklarını söylediler
gulcins Kızlar Benimde ilk oğlumla aynı tarihe denk geliyor oğlum 14 Haziran doğumlu ve bu bebeğimde 14-16 Haziran lakin sezaryen Doğum yaptığım için 1 hafta erken alınacak bayramdan önce Doğum yapmış olucam Allah’ın izniyle...Hele bir de bebeğim kızsa 😍😍😍 değmeyin keyfime 🙃🙈
Sevtap FatmaSalamBayram benimde 19 haziran eşimin Doğum günü bende oğlumla eşim aynı gün doğumlu olucak galiba
Abgkrgz41 Sevtap canım gözün aydın bende bugün sezeryan Olcam korkuyorum ama biraz olsun icimi rahatlattn bana da dua et olurmu bende oğlumu sag salim alayım kucağıma 🥰🤭😍💞
Sevtap FatmaSalamBayram erkek hemen kendini gösterir ben ebeyim kendi hastanemde hemen perinotolog renkliyle baktı %80 erkek dedi
Bhr34 Benim 10 haziran görünüyodu ama bugün ikili taramada bir hafta önden gidiyo gözüktü 16sı dediler 🤔