Elif_gur12 Kızlar çok afedersiniz ama sormak zorundayım. Ara ara yeşilli sarılı akıntı geliyor koyu kıvamlı bunu yaşayan var mı? Bir rahatsızlığım kaşıntı falan da yok ara ara bu geliyor beni korkutuyor acaba bir zararı olur mu? 19. Haftalık hamileyim.
Anneyim Elif_gur12 yani enfeksiyon olabilir tabi her enfeksiyon koku ve kaşinti yapmaz bence bi doktora muayene olmanda fayda var canım
Meriwa Elif_gur12 hamilelikde beyaz veya şeffaf akıntı dışındakiler sıkıntılıdır acil doktora gidin buralarda sormayınbile enfeksiyon varsa zararlı olabilir
Gulsahim Elif_gur12 canım direk doktoruna git derim o sana en güzel cevabı vericektit. Çünkü dün felandı ben gittim 33 haftadayız mantar olmuşum. Öyle Bi akıntı geliyordu benden kaşıntı yla beraber.. Krem yazdı onu kullanıyorum
Fatma_ Elif_gur12 canım benimde akintim bebekler emdiği zaman kusar ya o şekilde geliyodu yani süt kesiği gibi böyle ama kasintim yoktu farklı bi kuruluk var di doktora söyledim fitil verdi vajinal yoldan kullandım akintim kesildi kurulugum da gitti şükür mantar varmış
Heymamma Fatma_ fitilin markası neydi ve kültür yaptı mi size bana da iki kullanımlık fitil verdi öncesine göre akıntım çok arttı ve kaşıntı yoktu kaşıntı yaptı
Tugce_S Enfeksiyon olabilir ve hamilelikte çok tehlikeli bebeğine zarar bile verebiliyormuş hemen doktora gitmelisin
Fatma_ Heymamma yok bana kültür yapmadı benimki de 2 kullanımlık 3 gün arayla kullanacakmışım ben sadece şikayetimi söyledim mantar vardır dedi ve gerçekten rahatladım alıntım filan baya kesildi GYNO-LOMEXIN bunu kullanıyorum ben canım
maggie Elif_gur12 eğer kasıklarında ağrı veya idrar yaparken ağrı yanma oluyorsa doktoruna git ama hamilelikte bir sürü şekilde akıntı oluyor panik yapmaya gerek yok
Berfin_kycn Elif_gur12 sarı beyaz şeffaf bunlar normal ama yeşil kahverengi kırmızı bunlar normal değil mutlaka doktora bi görün