Elif1613 Merak ettiğim bsey var ikiz bebek anneleri bebekleriniz nasıl kimildiyor acaba ikisidemi bir kimildiyor nasıl oluyor yazarmisinz lütfen bnde ikiz gebelik bekliyorum çok merak ediyorum nasıl oluyo 😊
Momnurse Elif1613 Haftamda hissetmeye başladım canım ben.Kızım sol oğlum sağ tarafımda yerlerini bildiğim için hareketlerini ayırt edebiliyorum haftalar ilerledikçe zaten daha çok kuvvetlenip sayısı artıyor.İkisi farklı farklı hareket ediyor çok güzel bir his gerçekten 😇🧿🥰
Twinksmom Elif1613 Genellikle sağ taraftaki daha hareketli ama 32 ile birlikte ikiside dalgalanma şeklinde olmaya başladı
Elif1613 Momnurse dünden beri sağ tarafimda tekme hareketleri var sadece bnimde sağda hissediyorum ama tek
Elif1613 Twinksmom normal mi canım yani tek sağda hissetmem solda falan birşey yok zaten dünden beri hissediyorum bende kafama takıldı ya
Ensar1234 Twinksmom cnm ikisi farklı hareket ediyor derken neyi kasteddin benimde sağdaki aşırı hareketli ama soldaki nadir hissettiriyor 30.haftadayım bu arada
Elif1613 pamuk32 bnim 3. gebelik 3 aylık ama ben dünden beri sağ tarafimda tekme hareketleri hissediyorum gözle bile görülüyor yani
Twinksmom Ensar1234 Aynen dediğin gibi canıim biri daha hareketli sol hep sakindi benimde şuan 32 ile ikisinide abartısız elini kolunj koymuş gibi hissediyorm sağ sol fark ediliyor
Momnurse Ensar1234 İkisininde kuvveti sayısı aynı olmuyor demek istedim farklı bebekler olduğu için mesela ilk hissettiğimde oğlanın hareketlerini daha net hissediyordum kız çok hafifti zamanla kuvvetlendiler ama erkek kıza göre daha hareketli mesela
Ensar1234 Twinksmom peki cinsiyetleri nedir cnm benimde sağdaki aşırı hareketli tekmeleri kuvvetli ama soldaki arada tık ediyo duruyo artık iki gündür kafaya takıyorum neden böyle diye
pamuk32 Elif1613 daha çok küçük canm hangisinin nerde hareket ettigini bilemezsin.. 25. Haftadan sonra ikisini ayrı ayrı hesaplayablrsn yerleşme yerlerine göre… Smdi tahmin etmen çok zor
pamuk32 Elif1613 yani ben yerlerini her gitmeye sormama rağmen yer değiştiriyorlar di sürekli. Tek yumurta ikizleri benimkiler çift yumurtada ayırt etmen daha kolay olur
-Minnaklarin-annesi- Sağdakinin hareketlerini çok iyi hissediyorum şükür ama soldaki az hareket ediyor sadece belli yerlerde toplanıyor korkuyorum niye böyle yapıyo 🥺