Cupkek Kızlar macunu aldım ama adet olmayı bekliyorum 35gündür olmadım hamile değilim 😒 pko var macunu kullanmaya başlasam mı? Adetimi beklesem ama olmuyorum yaaa çok sabırsızım ☹️☹️☹️
Ftma4 Cupkek ıstersen kullan ya da şeyda hanıma sor çünkü ben sorduğum zaman hamile olmadığınız dan emin olun ve baktınız adet olmuyorsaniz kullanin ve yumurtlama dönemine kadar
Ruvus Cupkek Hamile olmadigindan eminsen kesinlikle hemen başlamanı tavsiye ediyorum ben 3 ay düzenli kullanımdan sonra hamile kaldim😊😊
Cupkek Ftma4 sordum da bana da öyle dedi hamile olmadığından emin ol kullan dedi değilim ama boşuna kullanmak da istemiyorum adetden sonra işe yarıyorsa 🙄🤔
Ruvus Cupkek Olsun bende 1 kutu almıştım bittikçe sipariş verdim bencede başlamalısın Allah gönlüne göre versin insallah😂😊😊
Msltms Cupkek gebelik olmadığından eminsen söktürücü alıp kullan tekrar adetinle başla canım bende macun kullandım adette olmadım senin gibi söktürücü kullanıp adet olunca başladım 2 ay sonra hamiş kaldım darısı başına inşallah