addie487 Ben 40 ım. Uygulamada şu an 0 gün kaldı diyor. Merak ediyorum da yarın ne yazacak 1 gün geçti diyemi 😅
addie487 duygu_ozgenc uygulamanın da heyecanı kalmadı artık önceden her gece yarısı bebeğin gelişmelerini okuyordum 😅
Zeynepnusretcakir Bende 40+4üm hala tık yok. Psikolojim bozuldu artık. Neden gelmiyor bu bebişler. Pazartesiye kadar doğmazsa yatışım yapılıcak suni sancıyla başlatıcaklar, sezeryana dönme ihtiali yüksek, hiç iyi değilim😣
addie487 Zeynepnusretcakir bende bugün muayene oldum. 1.5 cm açılmam varmış ama hiç sancım yok 🤪 pazartesiye kadar sancım olmazsa pazartesi suni sancı alacağım bende. Hakkımızda hayırlısı olsun 🙏🏻
Newmum duygu_ozgenc gözünüz aydın Allahım analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah. Nasıl doğum yaptınız sancınız birden mi geldi acaba bende 40 +2 yim bekliyorum Allahn izniyle
duygu_ozgenc 2 gündür bel ağrım sancılarım vardı hastaneye gittim 3 cm açıklık sancım vardı doktor yatırmıycam seni doğum katında strese girersin evde sancını çek gel dedi bir sonraki gün kontrolüm vardı gittim 3.5 cm açıklık sancı çıktı yatış verdi doktor sonra doğum katına çıktım suyum geldi sonra suni taktılar 20 saatin sonunda doğum yaptım çok şükür 😊 hikayemi paylaşıcam inşallah
gulcingulcin duygu_ozgenc Bebek kanala inmiş miydi suni sancıdan sonradan mı indi.20 saat boyunca sancı çektiniz mi
duygu_ozgenc gulcingulcin inmemişti 8 cm den sonra ıkınarak indi doğumum doğru ıkınmamdan kolay oldu şükür
gulcingulcin duygu_ozgenc Yanlış anlamazsanız doğru ıkınma tam olarak nasıl oluyor.Ben çok bilgisizim