aysnrky Merhaba hanımlarrrr 38+5 hamileyim 9 günüm kaldııı arada yalancı sancılarım oluyor hurma yemeye ne zaman başlamalıyımmm?
Merbe61 aysnrky artık bence baslasaniz iyi olur benim 37hafta da pazartesi çatı muaynem var doğum seklim belli olucak ben ondan sonra baslıycam normal doğum sa gunde 5tane yemeye baslarim sizde başlayabilirsiniz bence
Degisken aysnrky ben 37 de başladım. Ondan öncede canım çekerse 1.. en fazla 2 tane yiyordum.şimdi çoklu çoklu yiyorum
Sanslikedi17 Di356ve of nasıl özledim hurma yemeyi ya ilk zamanlarım yiyemiyorum düşük tehlikemde var
feamtrmea Sanslikedi17 bende çok istiyorum yemek 21. haftadayım daaha😫 hele ilk zamanlar resmen hurma aşerdim bitane yedim artık yapcak bişry yok🙈😄
Ebrarela_1963 Sanslikedi17 hurma düşüge mi sebep oluyor ben gümde bir kutu yedim yaaa şu an 25+6 yız ALLAH a şükür hurmayı ilk defa duydum
Seraparsln Aaaa neden yemiyorsunuz zararlı mı 😲 ben yiyorum 25 haftalığım zararı varsa deyin kızlar 🤦 erken doğuma falan mı sebep oluyor
MrvDmrkr Şimdi yeni hurafe de bu olur ilk zamanlar hurma yenmez bebek düşere bağlanır mevzu. Hurma yemenin normal doğumu kolaylaştırdığı söyleniyor ama bilimsel bir dayanağı yok elbette. İlk zamanlar yediniz diye hemen doğurmazsınız merak etmeyin 🤣
feamtrmea Merveatay hurma doğumu kolaylaştırıcı olarak bilinir açılmayı sağlar hurafe değil yani herşeye de hurafe denmez
Sanslikedi17 Ebrarela_1963 doğumu kolaylaştıran en güzel meyve diye biliyorum çevremdeki herkes son haftalarında getirtip yediler ilk aylardada düşüğe sebep oluyor tabi bir iki tane yenince bir şey olmaz ama kutu kutu da tüketmeyin bence yine doktorunuz en iyisini bilecektir.