Melisaasilem Merhaba 5+2 olduk bugün doktorumuz keseyi görmek için çağırdı sizce görürmüyüz dua edin bize ❤️ Var mı aynı haftalarda arkadaşlarım 🍀🌸
sue92 Melisaasilem merhaba🌸 ben de 5+1’de gördüm keseyi. İnşallah sen de görürsün. Şimdi 8+2’deyim çok şükür.
Arzuoguz Melisaasilem görürsün ama çok küçük şuan bence biraz bekle kalp atışıyla beraber görürsün duyarsın 🥰❤️
sue92 Sumeyyea ben 6+0’da gittim en son ve vajinal ultrasonla baktı, çok çok hafif de olsa duyduk kalp atışı. ritmik dedi doktorum da ama karından baksak duyamayız muhtemelen demişti. Ctsi sabah kontrolüm var. İnşallah duyarım bu sefer güçlü güçlü😁
Sumeyyea sue92 inşallah sizde duyarsınız bende duyarım 🤲🏼 Ben bugün gittiğimde doktorum duyamadı haftaya tekrar gel tekrar bakalım dedi
sue92 Sumeyyea kalp atışının 10.haftaya kadar yolu var demişti doktorum. Yani kese ve bebek iyi durumdaysa sorun olmuyor sanırım. Karından mı baktı?
Melisaasilem Arzuoguz doktor kendisi çağırdı normalde 1 temmuzda vajinal bakalım gel dedi ama ben bekledim şimdi muayene saatimi bekliyorum yarım saat kaldı inşallah görürüm 🙏🙏🙏🙏🥰
Melike07 5+3 olduk bugün. Geçen hafta keseyi gördük. Önümüzdeki hafta bebek ve kalp atışı için gideceğiz. 🌸
Melisaasilem Melike07 sizin erken çağırmış doktor maşşallah 🥰 ben 5+2 Bugün gördüm keseyi daha 2 hafta sonra kalp atışı İçin çağırdı
Gul_20 5+3 olduk bizde bugün 😍 dün kanama geldi acil olarak gittim doktora kesem gözüktü çok şükür henüz 4,39 mm di . Yarında kendi doktoruma gideceğim bakalım ne olacak ❤️