alaninannesi20 Hanımlaaaar , tecrübeliler yada duyumlarını gerçekleştirecek olanlar hem doğum kolay olsun hem de bizi 40. Haftalara kadar bekletmesin diye neler yapmalı ? 😌😌😌
Gizocan alaninannesi20 rahim egzersizi mutlaka yapın. Rahminizi kasıp bırakıyorsunuz. Googledan ayrıntya bakabilirsiniz ama bunu başlarda başlamak gerekiyor. Rahimm kaslarını çalıştırıyor. Aynı zamanda kadınlarda idrar torbasının sarkmasını engelleyen bi uygulama. Günde 3 dk yapılıyor. Yürüyüş yapın bol bol. Engeliniz yoksa sağlık açısından. Plates topu egzersizini de çok öneriyorlar. Ve son dönemde ilişkiye girmekte doğumu başlatan eylemlerden
Deletedmom414 alaninannesi20 canım ben sguat ta yaptım comeldim de ağlayarak dişlerimi sıkarak normal doğum sancisida cektim 34ten itibaren 40. Haftada yine açılma olmadi çektiğim sancılara karşılık olmayınca olmuyor vallahi
zeyzey95 alaninannesi20 perine masajı, plates, kegel egzersizi, 36-37 haftadan sonra hergün 5-6 tane hurma
Deletedmom328 alaninannesi20 bol bol hareket bol bol squat harketleri ben bunları yaptım 39+3 de 2 cm açıklıkla doğum başlattık😋
04052016mh alaninannesi20 yarın 39 olacağız ama vala şu aralar istemiyorum doğmasını biraz daha beklesin babası yok şuan 🙈 ama geçen gün ablam doğuma yakın göğüslerimin ucunu sıkınca süt gelirdi hazır bekliyor içinde falan gibi birşey demişti bende oynadım biraz hatta nokta kadar bir su geldi bir göğsümden ve ondan sonra 2 gün sürekli sancılandım bugün de duşa girdim uçları beyaz beyaz olmuştu onları temizledim ve yine sancılanmaya başladım. Galiba göğüsle oynamak tetikliyor doğumu
Gizocan Denizkaplan pubik kasınızı kasıp bırakıyorsunuz idrarınızı tutmaya çalşmak gibi. Üç dk bergün yapılıyor. Tüm kadınlara öneriliyor idrar torbası sarkmalarına karşı etkili aynı zamamda. Ama wcde yapmayın tuvalet esnasında. Enfeksiyona neden oluyor idrar asidinden
Denizkaplan Gizocan baktım şimdi YouTube tan kolaymıs zaten ıdrarımı hıc tutamyorm benm col ıhtyacım vardı😆
Gizocan Denizkaplan evet öutlaka hergün yapmamız lazm. İleri yaşta çok işimize lazım olacak bir konu😍