irem2704 30 haftaya girdim ama karnım daha büyük duruyor herkez doğurdu doğurcan gibi diyo benim gibi olan var mı
Mom9272 irem2704 benimkide çok kücük 37 haftam bitecek neler dıyorlar insanlara takılma herşeye nasılsa kulp buluyorlar
Anisalenasmom irem2704 Her hamile ayni olmaz ben 5 bucugum Cok karnim Yok ama cevremde var senin gibi Amann aldirma agzi olan konusuyor
Merii33 irem2704 insanları çok dinleme canım herkes kendine göre yorum yapıyor eğer doktorun bebeğin sağlıklı Bi sorun yok dediyse gerisi önemli değil. Bende 32.haftadayım 68 kilo ile hamile kaldım şimdi 77 kiloyum herşey normal ilerliyor ama beni görenlerde aaaa çok kilo almışsın yüzün şişmiş falan diyor bu yüzden çok önemsemiyorum ben ve bebeğim çok şükür sağlıklıyız 🙏
Minnak16 irem2704 canım aldırma sen insanlara ben 3,5 aylıkken herkes 7 aylık mı diye soruyordu. Şuan 5,5 doğum yakın mı diyorlar nazar olmamak için 7,5 aylık diyorum. Boşver sen herkes konuşur iç karnın dar olduğu için karnın büyük. Benimde öyle
Ozlem0635 irem2704 şuanda 25 haftalığım karnım yok artık sen düşün neler diyolar aman diyip geciştiriyorum sağlıklı olda boşver takma canım
neso_ irem2704 büyük olsa ne kadar büyük küçük olsa ne kadar küçük bu milleti tatmin edemeyizzz boşuna takılmaaa