Bimelek asliea kullandıktan sonra 15-20 dk yürüyüş ama yinede topaklanip geliyor. Düşük riskim vardı o donem öyle demişti doktorum. Kahverengi leke şeklinde de gelmişti tahriş etmiş olabilir demişti iğneye geçmiştik 🌺
asliea Anneolmayahasret transfer yapıldı, test haftaya salı ama kullandığım bu jel topaklanıp geri geliyor, ilk günler krem rengi olarak geliyordu fakat şimdi kahve siyah şeklinde şeritlerle gelmiş, açıklaması ne olabilir acaba😨
asliea hazoss transfer yapıldı, test haftaya salı ama kullandığım bu jel topaklanıp geri geliyor, ilk günler krem rengi olarak geliyordu fakat şimdi kahve siyah şeklinde şeritlerle gelmiş, açıklaması ne olabilir acaba😨
Mormenekse asliea kullandıktan sonra muhakak 15 dakika boyunca yürüyün jel hareket etmeyince dağılmıyor topaklanıp gerigeliyor
Sheyda asliea hiç bi sıkıntı yok merak etme benımde tup bebek ıkı aydır kullanıorm bazen gelıo bazen gelmıo kahverengı tortu doktorum normal oyle olması dedı
Mormenekse asliea ya o gitceği yere gidiyodur öyle düşünüp moralini bozma ama bböyle geri gelip seni rahatsız eder ben sıkıyorum 5 e kadar sayıp kalkıyorum 15.dakika hiç oturmuyorum mutfak salon tuvalet yatak odası hepsini geziyorum
Ayse-gul Bende kullandım korkma topaklanarsk gelir renkte değişim olur kırmızımsı filan oluyo vücut ondan aldığı kadarını zaten aliyo gerisini atiyo ben 5 10 dk uzanıp dinleniyordum sonra kalkıp ev işi vs yapıyordum