Biraz uzun olabilir şimdiden hakkınızı helal edin ama o kadar hikaye okudum bnde paylaşmak istedim benm gibi olanlara umut olsun diye,
2 senelik evliydim ve hiç çocuk muhabbetimiz olmadı hani ne zamn nasip olursa o zamn olur kafasındaydık takiii etrafımızdakiler arkamızdan çocukları olmuyor diye konuşmaya başlayana kadar ve artık ewden çıkamaz başkalarının çocuklarını sewemez olduk çünlü sürekli iğneleniyoduk kaynana kaynata olmadığı halde hep dış kapının mandalları tarafndan we hiç unutmuyorm kadının biri bana kısırmışım gibi muamele yapmştı senin çocuğun olmuyor oğlanın soyu kuruyacak git tedavi ol ( oysa sorun yoktuki tedavi olayım sadece yumurta gelişsin diye ek ilaç kullanıyodm) bu nasl söylenirdi bi insanın yüzüne karşı 😒 biz bi düşündük gerçekten biz neden çocuk yapmıyoruz artık neyi bekliyoruz diye başladık çalışmalara araştrmalara tabi hastaneye gitmeye karar verdik önce ben gittim kistim olduğunu söylediler ve doğum kontrol hapı verdiler ama o kadar iğrenç bi duygu ki çocuk istiyosun ama aylarca o ilacı ve iğrenç olan soğan suyunu içiyosun çünlü artık biran önce çocuğumz olsun istiyoduk sonuçta koskoca iki seneyi geride bırakmışk aylar sonra kistler eridi ve hala çocuk yok rahim filmi çektirip tüplerin açıkmı diye bakalım dediler başka hastaneye yönlendirdiler ve rahip filmi çekildim ama bi sorun yoktu çok şükür ( ve o doktor bana o süreçte sen çocuk falan doğuramassın diye beni azarlayıp bütün hevesimin içine etmişti ) sonra tekrar başladığm hastaneye gittim bide eşin bakılsın dediler eşimdede bi sorun çıkmadı ve ordaki doltorda bana ( sen boşuna buraya gidip geliyosun sen burda çocuk sahibi olamassın dedi ikinci kez hüsran ) sonra özele dewam ettim ordada bi sorunun yok dediler ben bi kaç ay ara werdim sonra tekrar dewlet hastanesine gittim zeynep diye bi doktor vardı ilk defa ona gitmiştim sen bu zamana kadar neden klomene başlamadın dedi ve bana klomen ilacını yazdı kullan gel bakalım yumurtaların gelişmişmi dedi kullandm gittim iki yumurtan gelişmiş iğneye gerek yok kendiliğinden çatlar değerlendirin yine adet olursan gel dedi o ay olmadı tabi ikinci ay gittim yine aynı ilacı yazdı tekrar kullan gel bakalm yumurtan gelişmişmi dedi kullandm gittim ama şans ordanda vurmuştu aylar sonra ilgilenen bi doktor bulmştum ama tayini çıkmş we gitmişti çok üzülmüştm başka bi doktora gittim falan derkn 4 ay aynı ilaca dewam ettm ( çok istediğin için yalancı hamilelik belirtileri yaşayabiliyomuşsun ve ben her ay belirti yaşayıp adet oluyodm hatta bikere test yapmştm 10dk falan sonra ikinci çizgiyi görmştm hemn instaqrmda bi sayfa vardı orada paylaşmştım hamilemiym diye herks bi hayrlı olsnlar hamilesinler ama kendmi kandrmştm çünkü biliyodm sadce 5dk içinde çıkn sonuç önmliydi )ve tabki tekrar edet olmştum sonra tekrar hastane doktor ilacı yazıp gönderiyodu git hasta olursan gel diyodu kontrole falan çağırmıyodu ( tabi bu süreç yorucuydu ve eşimlede kavqalarımz başlamıştı artık ) her ay git gel derken ( klomeni 5 ay kullanabiliyosun sadece ) we ben son ayki ilacı yazdırmaya gittiğimde başka bi doktora gittim ( bu arada dewlet hastanesindeki bütün doktorları denemiştim) ve o ilaç senin rahim duvarını inceltmiş başka bi ilaç werelim dedi 3 aylık bi ilaç verdi biz artık o kadr umutsuz olmuşz ki eşim 3 aylık ilacı ve 3 4 kutu ovülasyon testleri ve 2 tanede gebelik testi almıştı o ay hem farklı ilaca başladım hem ovülasyon testlerinden yumurtlama dönemini takip ettm hemde eşimle birlikte sabah akşam incir kürünü yaptk yedik adetime 3 gün kala dayanamayıp test yaptm ve bu kez 5 dk içinde sonuç pozitfti o kadr mutluydm ki yermde duramıyodm ama geçmişten bi hayal kırıklığı olduğu için kimseye birşy söyleyemiyodum tabi bekledim tam adet günü dayanamayı tekrar test yaptm ve yine sonç pozitifti hangisinin etkisi oldu bilmiyorm ama 3. sene sonu yani 2019 13 oğustos son adet tarihimdi ve şuan 28+3 qünşük hamileyim Allahtan umut kesilmez Allahım isteyen herkese doğru zamnda hayırlı bebişler nasip etsin inş umarım benm gibi umutsuz olanlara umut olur bu paylaşım😊 uzun ve karışık oldu k.bakmayın 🙈