Merhaba hanımcımlarrr dün buradaki çoğu arkadaşımın güzel duaları ile ve güzel bir ameliyat ile oğlumu kucağıma aldım
01.07.2020 15:30 tam 3 kilo doğumlu Kuzey bebek ellerinizden öper 🥰
Sabah ki kontrolümüzde su azlığı,gebelik zehirlenmesi,yüksek tansiyon,bebek hareketlerinin az olması sebebiyle acil sezeryana karar verildi ve hemen öğleden sonra alacağını söyledi doktorum o an çok panik oldum ağlamaya başladım ameliyata girene kadar eşimde bende çok ağladık beni aldılar ameliyathaneye hala ağlıyorum belimden iğneyi vurmak icin hazırladılar gerçekten acımadı elimin üstüne açtıkları serum yolu daha çok acımıştı ayaklarım karıncalanmaya başladı yatırdılar beni kollarımı actılar bi sağa bi sola birinde tansiyon aleti birinde parmak ucunda bisey o sırada sonda takıldı hiç hissetmedim uyuşturduktan sonra taktıkları icin başlıyoruz dediler hala ağlıyorum bu arada ben herkes ağlama diyor yoksa tam bayıltırız sakinleşmeye çalışıyorum hiç bisey hissetmedim sadece etrafı izledim size çekiştirmeleri hissediyorsun diyene inanmayın bence ben çekiştirme falan hissetmedim sadece bi kere bi baskı hissettim başka bisey hissetmedim önümde perde gibi bisey vardı ordan görebildiğim kadar izleyeme çalıştım bebeğim cıktı doktor eeveeet hadi bakalım dedi poposuna vurdu aglamadı beni orda bi telaş aldı bi daha vurdu aglamadı sadece popo görüyorum o sırada bi yandan ne oldu ne oldu diye bağırıyorum hemen çaprazımda bi masa vardı oraya aldılar biseyler yaptılar yarım yamalak görüyorum ucundan kıyısından uğraşıyorum bağırıyorum kimse cvp vermiyor sonra ingaaa diye bi ses geldi allahım dünyanın en güzel sesi hemen yanıma getirdiler yanağıma koydular tek söylediğim iyi mi iyi mi diyip durmak oldu iyi dediler odada görüşceksiniz şimdi hadi dediler gittiler beni kapattılar hazırladılar sedyeyle cıkarttılar eşim annelerimiz kapıdaydı gördünüz mü gördünüz mü dedim hepsi görmüş ilk fotosunu çekinmiş babasıyla kapıda aynı yerden cıkarmıslar bizi benden 5 dk önce bebeğimi cıkarmıslar bana saatler gibi gelmişti eşim girdin 10 dk sonra Kuzeyi getirdiler diyor sonrada hemen seni getirdiler diyor ben şaşırdım çok uzun gelmişti valla sonrasında ilk buluşmamız odamızda oldu bebeğimle kuveze girecek bisey olacak diye korkarken şimdi kollarımda koynumda allahım isteyen herkese nasip etsin bekleyen herkese kolaylıkla bi avazda kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼
Spinal sezeryan kolay şeydi valla korktuğum gibi olmadı ama sonrasındaki ilk bir kaç saat tam bir çile kalkması yürütmesi tuvalete gitmesi gaz çıkarması süt gelmemesi çok zorladı uyuşukluk geçtikten sonra çok bir agrı olmuyor yürütmek için kaldırdıklarında ne diyorlarsa onu yapın ben yapamadığım icin kustum hemşirenin üstüne 🤷🏻♀️ Basım döner gibi oldu yapamıcam midem bulandı derken cıkarıverdim sonraki yürümem kat kat iyiydi sonraki en iyisiydi şimdi kendi basıma kalkıp yatıp oturabiliyorum ilk tuvalette biraz sıkıntıydı sondayı maalesef uyuşukluk gecince cıkarttılar onun bi ilk yanması oldu tuvalette sonrasında ki tuvaletim sanki içim cıkıyormus gibi oldu tuvalette canım çok acıyordu sadece oda artık gecti kendim yapabiliyorum ve acımıyor suana kadar 4 hasta bezi 5 depend kullandım kanamam çok oldu ama suan hafifledi bebegimin emme refleksi çok gelişmediği için memeyi ne yaptıysak tutamadı sütüm az bi şey geliyor onuda kasıkla veriyoruz suan sağıp sağıp gaz cıkarmak icin yürümek zorundasınız yürüdükçe gaz cıkıyor gaz cıkarmadan hemşireler sizi rahat bırakmıyor 🤣 sürekli sıvı besleniyorum hala sadece tatsız tuzsuz bi çorba ve hosaf veriyorlar inşallah yarın taburcu olacağız
bakalım evde nasıl şeyler bekliyor bizi 🥺
aklıma suan gelenler bunlar sormak istediklerinize elimden geldiğince cevap verebilirim @adm sabitlermisiniz? 🙏🏼