Sultanvolkan Zeynepeymensonmez Bendede etkisi yok bende bırakmayı düşünüyordum içmiyordum iki gündür ama baktım azda olsa faydası var
Sultanvolkan Deletedmom414 Çok zor gerçekten ben zayıflamıştım şimdi başladı sanki yavaş yavaş almaya bende almam gerekirken veriyordum Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏
leyla25 Sultanvolkan bende 4.ayıma kadar zofer kullandım su bıle içemiyordum hep hastanedeydim doktorunuza bir danışın gerekirse kullanın. Bu bulantı kusmalar çok feci insanı mahvediyor birde bu havalarda düşünemiyorum. İnşallah biran önce geçer🙏🏼
Sweetmerve İlk 3 ay sonrası gecmişti benim ama bazısının doğuma kadar sürebiliyormuş bünyede bünyeye değişiyor demekki
Saracavid Sultanvolkan oyle duwunme. Bazen pisikolojikde ola biliyor. Bende boyle giderse doguma kadar kisarim diye duwundum. Ama gezdi 18-19 haftadan sonra hic olmadi
Angell9453 Sultanvolkan canım bünyeden bünyeye değişiyor. Ben 5 aya kadar neler çektim hemşireler evime gelip serum takıyordu artık su dahi içsem çıkarıyordum.. ALLAH yardımcın olsun 🙏😔