Merveninmiskokulusu Kızlar hastane için neler aldınız kendinize en ihtiyaçlı olanlar neler alıpta kullanacağım şeyler olsun istiyorum daha doğrusı🙂
Meriwa Merveninmiskokulusu pijamalarımı dantelsiz olabildiğince normal sade sık kullanabilcm bişey aldım terlikleri de süssüz sonra dışarda gycem bişey aldım o yani canm
2020-2020 Merveninmiskokulusu hiçbirşey almadım. Evdekilerden götürmeyi düşünüyorum. Babaanne alt pijamaları aldım kendime 4XL falan… Giyince oburiks’e benziyorum😂 Üstüme de bol tshortlarımdan koyucam inşallah. Fiyatları çok gereksiz pahalı 1 ay kullanılacak en fazla. Ben oburiks olarak devamke 😂
Merveatay Merveninmiskokulusu canım bi sıkıntı olmazsa zaten hastanede bı gece en fazla iki gece kalıyorsun . İki takım gecelii koy bı de terlik tamam. Ben öyle yapicam normalde de giyeceğim şeyler alırım yanı o süslü terlikler den falan asla :)
Meriwa Merveninmiskokulusu 1 pijama aldım suwen den 1 gecelik gene suwenden bide pazardan dandik 20 liraya gecelik aldım kirleniyo dediler diye 😄 pentiden de mavi dirsek kol uzun bi sabahlık aldım bunları hep ben normal giyiyorum nasılsa diye aldım yani
Merveninmiskokulusu 2020-2020 Ben okuyorum eksik listelerinden o kadar çok almışlar ki ben de dedim bunların hepsi kullanılıyor mu yanş🤣🤣
Turkoglu Kızlar bende kendim için öle lohusa takımı fln almadım iki takım lcw dan aldım bi tanede takım pazardan aldım takım dediğim alt üst sadece. Kısa kollu hepsi temmuz annesi olcam nasipse inşallah. Bi tane şortlu aldım. Ayh bugünde mavi beyaz çizgilisabahlık aldım lcw dan 29,90 o kadar güzel ki bayıldım alırken hemde indirimden olunca nasıl mutlu oldum. Depend, göğüs pedi aldım
Turkoglu Hea bide burda okumuştum normal doğumda elbise tarzı gecelik çok rahat oluyormuş bi tane önü tavşanlı genç kızlığımda giydiğim geceliği koydum bavula
Merveninmiskokulusu Merveatay Bende aynı senin gibi düşünüyorum canım sonrada kullanırım dediğim şeyleri almak istiyorum
[silindi] Merveatay normal dogumsa eger dediğiniz gibi iki takımla olcak iş deil üst kirlenmiyoda alta çok gerekli ben 3 pijama takımı koydum ve sadece yarım gün geçirdim hastanede üç pijamada kan oldu eşim evden pijamalarımdan aldı getirdi hasta bezi depent filan işe yaramıyo dikişlerden zaten robot gibi kalıyosunki ilk anlar çok yogun kanama oluyo aklınızda bulunsun fazla fazla pijama koyun benden tavsiye 😂
Gizocan Merveninmiskokulusu lohusa pijaması gibi değilde önden düğmeli daha sonrada rahat rahat kullanabilceğim pijamalar aldım 4 takım aldım. Ama hiçbirinin lohusalıkla alakası yok kendi tarzıma göre yakiştırdığım modellerden aldım. Relax ve pentiden. Terlik olarak da trendyolda beğendim kışlık içi tüylü bi terlik. Onu evde giyerim hastanede giymek için crocslarım var sonuçta hastane dış ortam. Çamaşr ve südyenlerimi daha almadm son zaman alıcam
pelinsss Merveninmiskokulusu bugün çarşıyı alt üst ettim, ayaklarıma kara sular indi, sıcaktan dilim dışarı çıktı kendime sadece pijama takımı bulabildim. Eve geldim ve olmadı 🤦🏻♀️ Lohusa kilodu ve emzirme atleti aldım bide. İnternetten gecelik sipariş ettim az önce… onlarda olmazsa aldıklarımı iade edip bunalıma gircem 🤦🏻♀️
Merveatay pelinsss dün LCW outlette hamile pijaması görmüştüm takım 35 TL idi. Altı falan çok boldu. Satilmamistir belki ona bak canım fiyat aşırı uygun ve olmama şansı yok
Gizocan https://imgyukle.com/i/CMfrTs https://imgyukle.com/i/CMfnUS https://imgyukle.com/i/CMfC6t https://imgyukle.com/i/CMfJAb
Ozlemkubra Merveninmiskokulusu gecelik sabahlık pijama aldım koronadan önce almıştım iyi ki de almışım o zaman. Depend aldım terlik olarak crocs terliklerimi giyicem hem kaymaz hem yıkayabilirim çok rahat. Başka bişey almadım
Misssimsek Merveninmiskokulusu 2 takım alt üst pijama sade ve rahat önden açılabilen. Bir tane elbise gecelik sade ve önden açılabilen. Bir tane sabahlik koydum evde olmasaydı almazdim. Normal bir hırka yada yelek de idare eder bence. Depent. Ayaklarim davul.gibi olduğu için 40 numara sade disardada giyilebilecek terlik. Birde omuz salı koydum. Işte ayriyetten yemeni çamaşır atlet emzirme sutyeni havlu
EbrarBilgem Sadece alt üst pijama takımı aldım bi tane şimdilik ama lohusa takımı falan degl normaldede giyebileceğim bişey 😁
Edsn LCW den bir tane gecelik aldım bir tane de önü düğmeli alt-üst pijama takımı aldım yeter,göğüs pedi aldım depend ve hasta bezi almak arasında kararsız kaldım onu henüz almadım,terlik,taç,havlu yeterli bence