GizemAykut Cansucasalin 13 haftalıkken öğrendik canım %70 demişti o zaman doktorumuz 18+3 günlükken kesin kız dedi bir kızımız olucak inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız 🙏😊👣
Cansucasalin GizemAykut oy maşallah saglıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşAllah bize de kesin yüz de yüz kız demedi ama cinsiyeti gördüm kız dedi , 16. Haftayı beklemekte fayda var dedi hatta şöyle link atayım anlarsanız eğer https://hizliresim.com/ayPl50 Kıza benziyor mu acaba 🤩❤️
a_gzde Cansucasalin bana ikili testte erkek tahmin etti doktorum 17+5te kız olduğunu öğrendik detaylıda kesinleşti 😊
Cansucasalin GizemAykut ay inşAllah kızdır ve değişmez açıkçası korkularım yok değil bir arkadaşım erkeğe dönebilir falan dedi yok pipisini saklamıştır falan dedi😒😄 korkuttu benı🥰
GizemAykut Cansucasalin banada sürekli bu şekilde seyler söylediler karnin erkek karnı falan filan ama bir kızım olucak insallah hala bile karnın top gibi erkek diyorlar 🤣🤣inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız 🙏
Cansucasalin 1Vera_ erkek bebekler hemen gösterirlermiş zaten kendilerini saglıkla gelsin inşAllah🙏🏻❤️👼🏼
Cansucasalin GizemAykut Aminnnn inşAllah 💕💕en iyisi kulak asmamak ama asmadan da olmuyor hep bilinç altına giriyor 🤣🤣 ne olacak bu halimiz bilmiyorum kız yada erkek saglıklı olsun yeter tek istediğim bu🧿🤍🤍
Deletedmom399 Cansucasalin öyle oldu inanamadık ama çok şükür bugünlere 😊 Hepimiz sag salım kavuşalım inşallah evlatlarımızla 🤲🏻🥰
Cansucasalin Nilayilhan maşallah ne erken öğrenmişsiniz hiç şüphe etmediniz mi erken diye 😍😅 ben şahsen 15. Haftamdayım hala şüphe ediyorum💞💞🤦🏼♀️