Anneyim Cansucasalin evet canım oyle sürekli olarak soruyorum haftaya cuma günü tekrar kontrole gidecem o zaman herşeyini sorarım sanırım 😍😍 allahım saglıkla sıhhatle kucagımıza aldırsın inşallah bu zor zamanlarda Allahım kötü şeyler den korusun
Bahartesi Cansucasalin Ultrason dalgaları bebeği çok rahatsız ediyor. İsterseniz detaylıyı bekleyim. Zaten perinatologlar kesin söylüyor.
melindam Cansucasalin Sizin Kesin Kız ☺️Benim Kızımın da Böyleydi Ve Bomboş Bacak Arası Yinede 16.Haftayı Bekle Bence Yada Doktorun Daha Net Görene KADAR sabredecen
Hnfth Cansucasalin canm kız gbi duruyir zaten doktorunda demiş kız diye ama bende hala inanamıyorum 🤣 ilki oğlan ikinci bu o yüzden inanamıyorum sanırım sağlıklı olsunda artık Hayırlısı 😍😍😍
Merve_kucuk Cansucasalin 22 haftalıkken 😄 zaten 16 haftalıkken gittigimde erkek demişlerdi 22 haftalıkken detaylı usgde kız olduğunu öğrenmiştik 🤗
Nilayilhan Cansucasalin çok şüphe ettim çünkü ilk bebeğimde kıza benziyor demişti ve 16haftada erkek olduğunu öğrenmiştim, bu sefer detaylıda kız olduğunu duyana kadar inanamadım🙈😍😂
Akg Cansucasalin 24 haftalığım değişim olmadı. Kız dedi hep. Erken bakılınca yanılma oluyor. 15 den sonra genelde kesin oluyor