Mom55 Merhaba arkadaşlar 16. Haftamdayım. Hiç avm ye falan kapalı yerlere gitmedim henüz. Ama bebek mağazalarına gidip bir şeyler bakmak istiyorum. İlk çocuk heveslik herhalde. Sizler ne durumdasınız? Gidiyor musunuz avm ye falan
glsahbaydemir Mom55 dün akşam 8 de gittim çok kalabalık değildi sizde avm kapanmaya 2 saat kala gidin boş oluyor genelde.
Meriwa Mom55 cnm ben egedeyim bizim burda avm ler açık gittim ben aldım ben cok sıcak saatde gittim boştu
bebegim_28 Mom55 bebek arabası ve yatağı dışında netten al bence klimalar da çalışmıyor işkence gibi bebek arabası ve yatağı görerek almak istiyorum nedense internetten aldım bi kaç parça biberon çanta kıfayet
zeyzey95 Mom55 herşeyi internetten aldım virüs olmasa da öyle yapardım hem daha çok çeşit var hem mağazalara göre baya uygun hem yorulmuyorum 😂 mutfak alışverişi hariç herşeyimi netten alıyorum
Ayazmm-123 Biz 27 haftalık olduk hiç gitmedik avm ye herşeyi internetten aldım.Bu durumda gitmemek daha doğru bence dr um havalandırmaları çok riskli sakın avm ye gitme demişti zaten.
Nur_nur06 Mom55 canım ben görmeden alamıyorum Allahtan bebeğimizin cinsiyetini öğremdiğimizden beri alıyorduk yavaş yavaş covidden sonra eksikleri liste yaptım bir gün içinde çıktık hepsini hallettik bidaha da çıkmayı düşünmüyorum 😂
Serena Ben 7 Haziran aksami gittim son almam gerekenleride aldım sessizdi mağazada iki üç müşteri dışında kimse yoktu
Ozlemkubra Mom55 bugün gittim ama inanılmaz bayıcı. Klimalar çalışmıyor ve maskeyle gezmek bu sıcakta inanılmaz zor geliyor. Açık alandan alışveriş en iyisi
Gizocan Mom55 açık park tipi avmlere gidebilirsiniz varsa en azndan sadece dükkana girip açık havaya çıkıyorsunuz kalabalıklık durumuna göre girersiniz dükkanlarada. Ben avmye gitmedim ama izmirde park tiplerine gitmeyi düşünüyorum haftaya bende eşya bakmak istiyorum
Anne_34 Mom55 avm değil de istanbuldaysan Kaynarca daki ebebek magazasına gidebilirsin avm olmayan baya mağaza var civil de aynı avm de olmayanları tercih edersen hem rahat geziliyor hem çok kalabalık olmuyor
Arinna Mom55 Avm değil de mesela tek ebebek civil joker mağazalarına maske ve siperlikle gidilebilinir. Avm ler çok tehlikeli bence