Neslihan31 Kullanan varmi kızlar iyi mi degilmi bilemedim dogumda gelen giden olur osmanli kahvesi kullandm daha önce ama bu nasıl alıp kullanan varmi
bebisiminannesi Neslihan31 canim dibek kahvesi osmanli kahvesi ile tadi ayni neredeyse ben pek fark gormedim dene bence damla sakizlisida guzel oluyor😊
Didemalkanendik Ben ona benzer bi kahveyi alıyorum canm onu beğenmedim çok damla sakızı miktarı çok fazla seven olur illaki de benm damak tadıma uymuyor
NaimeYilmaz Neslihan31 mısafıre uygun olmaz bence farklı bı agız tadı ıstıor o kahve mesela ben hıc sevmem eşim ailem sevmez koca sülalede bi eşimin arkasına geldkce yapıorm 2 yıldır sktsi bile gectı belkı 😂
Neslihan31 NaimeYilmaz ben iciyorum ama pek bi fark göremedim türk kahvesine yakın tadı daha lezzetli hatta
NaimeYilmaz Neslihan31 E karar verdin madem al kullan canm bende denemedn dıe burda ürünü anlatıp acıklama yapmaya calısıorm ..
Neslihan31 NaimeYilmaz normalde kullanıyorum ama farklı bi marka kullandik a 101 de satılani sordum hani kullanip beğenen varmi diye
Ebruzey Neslihan31 Ben kullanıyorum a 101 deki dibek kahvesini ilk kayınvalidemde içmiştim sonradan hep almaya başladım genelliklede misafirlerime dibek yapıyorum artık sütlü türk kahvesi😉
Burctn Bence güzel canım tercihe göre damla sakızlısıda var ama bence o güzel değil ben internet üzerinden mardinden getirtiyorum kimkim.com sitesinden yaparken seker yeeine 1 kasık çikolata koyuyorum daha güzel oluyo
Bozslanomur Ben mardinde yasıyorum haliyle burda dibek kahvesi meshur oldugu icin a101 den almıyorum direk kahve dğnyasından alıyorum cnm
___3bruli___ Neslihan31 vallah ben onu bilmem ama bizim elazığın harput dibek kahvesi enfes harika birsey 😇😊😍