Dogansinem Anneler guzel annler 23+6 dan selamlar varmi benim ki gibi yerinde durmayan bebekler annesine cok tekme atiyor ilerde cok fena cocuk olcak😅
Gunaysalman Dogansinem 22+4’üm benimki de özellikle de sabahları çok hareketli oğluşumm 😊 sizde de iç organlarınızı karıştırıyormuş gibi oluyor mu bazen sadece karından değil daha içerden de hissediyorum o biraz garip oluyor ama
Kubrasnyrt Dogansinem ben 17+2 oldum baloncuk patlar gibi hareket etti galiba boyle bisey oluyor mu canim bide sanki icten tirmalama hissi oluyor surekli hafif canim yaniyor buda bebegimin hareketimi acaba 😊
Mmmerve123 Dogansinem ben 19+4 üm ultrasona göre 20+4 ama hiç hissetmedim normalmi artık üzülmeye başladım ilk gebeliğim 😔
Bsraskmn Dogansinem ilk gebeliğim 20 haftalık olduk 16 dan beri küçük küçük hissediyorum çok şükür ama bugün sanki halay çekiyo içerde oğluşum bide hıçkırdı sanki burda anlatılanlardan bunu çıkardım 5 saniye aralıklarla aynı noktada pıt pıt attı🥰
Smyycn Sırt üstü uzanırken, otururken, bir şeyler yerken, uyumadan önce, uyandıktan sonra hep tekmeliyor sağ olsun oğluşum 😂 25+6 haftalığız☺️
Dogansinem Kubrasnyrt ben bebegimi hic inan hissetmedim o.haftalarda 22 olduk aşırı derece oynuyor boyle sanki elini aciyor karninda oyoe bi hiss
Dogansinem Mmmerve123 gayet normal kuzum bende inan pskojim bozulmuştu inan biraZ daha hafta ya ihtiyacı var emin olki cok guzel hareketleri var canini skma😊😊🥰🤗🤗🤗