Nazile1 Merhabalar hanımlar 30 haftalık hamileyim geceleri uyuyamıyorum çok fazla sıkıntı basıyor ve nefes darlığı çekiyorum benim gibi sıkıntı çekenler var mı önerileriniz nelerdir?
Pinkyellow Nazile1 ben daha 20 haftaligim ama gece 40 sefer uyanıyorum pat diye.sonra gün içinde uyuyorum hep uykusuz kaldığım için.. geceleride öle nefes darligi yada sıcak basmasida yaşamıyorum henüz ama niye uyandığımı bı bilsem 😞
Nadiscim Nazile1 bende 31.haftamdayım aynı şekil uykuya dalamıyorum yani sürekli uyanık gibiyim ama dün gece bacak arama yastık aldım biraz daha rahat uyuyabildim
Mhtpctn Nazile1 17 haftadayım 7 8 haftalar arası sızın gıbıydım carpıntım nefes alırken zorlanmaa uykusuzluk bıde ustune pskolojım cok bozullustu pskıyatrıye gıttım bana tamamen bıtkısel bı hP vRdı onu 3 4 gun ıctım sukur ıuı geldı gLBa yada ben oyle hıssettım ne gece ne gunduz uyuyamıyodum
Busragozer Pinkyellow bende öyleyim 20+3 e geldik bugün be uyuyabiliyorum hadi uyudum diyelim gece kaç kere kalkıyorum bilmiyorum normal herhalde
2020ARALIK Ben 15 haftalığım 1 haftadır bende uyuyamıyorım 1 saat uyuyup uyanıyırum yada hiç uyuyamıyorum sebebini anlamış değilim çok yorucu ya
Seherlila 36 haftalık hamileyim sıcak basıyor magnorm kullanıyorum ona rağmen kasılmalarım çok oluyor bi doğsada kurtulsam
Gulens Ben 34 haftayım bende aynı şekilde 30. Haftamdan beri uyuyamıyorum tuvelete kalktıgım an uykum kaçıyor saatlerce oturuyorum aıcak basıyor ben yatmadan duş alıyorum yürüyüş yapıyorum bu şekilde birqz daha fazla uyumaya başladım
Miragee Geniz etlerinden kaynaklı nefes darlığı oluyormuş geniz etleri büyüyormus bende 12 haftalıgım hava nemlendirici kullanıyorum biraz rahatlatıyor
Nursrbg Bende 36 haftalığım hiç uyuyamıyorum ne gece ne gündüz . Geceleri sürekli uyanıyorum midem yanıyo , sıcaktan bunalıyorum ateş basıyo resmen . Soğuk suya giriyorum ve yatıyorum ancak rahatlıyorum . Bu sıcaklar bizi mahvetti Allah yardımcımız olsun
tugbaayaz Nazile1 valla canım 2 haftadır bende böyleyim 33 haftalık olduk bizde yatamıyorum sıcak ayrı dert mide yanması ayrı dert sabaha kadar 10 kere tuvalete kalkıyorum ayrı dert hele bide o sıkıntı buhran basmaları cabası sağa dön yok sola dön yok rahat edemiyorum napacağımı şaşırdım artık bende
Sinemin Nazile1 hiçbir çare bulamadım sadece yatmadan soğuk suyla duş alıyorum gece 3-6 arası uyuyabiliyorum onun dışında uykum yok hergün 3 saatlik uykuyla dolaşıyorum 36 haftaya girdim hamileliğimin başından beri böyleyim 😔
2020ARALIK Valla sıcaklar mahvetti hava iyiyken en azından uyuyoduk şikayetlerimiz olsada şimdi uykuya bile dalamıyoruz
Nazile1 Gerçekten çok zor Rabbim yardımcımız olsun sıcaklarla birlikte iyice huzursuz olunuyor bazen sinirden ağlayasım geliyor 🥺