Dilber98 NGfairytale çox götürmüşem can 6 ilde her il en az 1 defe müalicə almişam ne yoldaşımda nede mende elə bir problem yoxdu mende multifolikular yumurtaliqlardi amma nedense müaliceler effekt vermir.😔
NGfairytale Dilber98 sen harda yashayirsan . Gencede merkezi klinikada Ferid dr. Var coox gozel hekimdi el bir xestesi yoxdu ki mualice olunsun hamile qalmasin. Bir onun da yanina get
Ilawka Dilber98 onder tulumbaciya ged .Allah nesib elesin tez bir zamanda hamiya nesib elesin inwAllah sende onun icinde amin
Dilber98 NGfairytale Men Bakida oluram can çox xestexanalar gezmişem her ilde bir hekimin yanina gedmişem amma təsüf ki bir netice elde etməmişəm xeyirlisi Allahdan.Əgər Gəncədə olsaydim gederdim dediyiniz həkimə bizdən çox uzaqdi.
NGfairytale Dilber98 Ferid dr hem de bakida ishleyir can. Ordada merkezi klinikadadi. Farid Rza Cafarox. Genceye heftede bir defe gelir.
Tuana93 Salam qızlar😍🥰😘 27 yaşım var,33+4 hefteyik🥰😍Hamilelyim çoxx super keçib,ama bu son hefteler aşırı narahatçılığ ve bel ağrıısıyla keçir😣😣😣ilk 4 ayimda limon yeyirdim🤣🤣güne 7 limon yeyirdim evdekiler deyirdi uşağın limon kimi sarı olacaq🤣🤣
Ilawka Asya23 Hamiya salamlar menimde 30 yawim var. 29 heftelik hamileyem mawAllah🙏🏻Allah ovlad hesretinde olanlarada nesib elesin inwAllah🙏🏻Butun hamileler sag salamat qutarsinlar inwAllah bizlerde onun icinde amin🙏🏻
PervizAyka Asya23 20 yaşım var 7 həftəlik hamiləyəm ürək bulantısı çox var.Analiz verdim dünən qan laxtalanmam çıxdı kleksan iynəsi yazıb 20 gün kimdə belə olub stresliyəm buna görə😟