Asya23 Necə yaşınız var? Necə həftəlik hamiləsiniz? Hamiləliyiniz necə kecir? Ürəyiniz ən çox nə istəyir’ istəyib?😊
firuzeelmi Asya23 Salam 22 yaşım var ilk hamiləliyimdi☺️Oğlandı 👶🏻 19 həfdəsindəyəm çox yaxşı keçirdim bir iki yemekden diksindim,kusmam falan heçnə olmadı çox ama çox gözəl hamiləlik keçirirəm hər kəsə qismət olsun👏🏻👏🏻☺️😍
Duru999 Asya23 Salam. 24 yasim var. Allaha sukur 13+5 🥰 . Ureym delicesine lahmacun isdiyrdi😁 veziyetle elaqeder colden almadim ozum evde bisirdim.
Sebi9590 Asya23 Salam 25yasim var ,ilk hamilelikdi 28+4 heftelikdi bu aralar bel ağrisiyla keçir 😩 bele normal keçib ilk 4ay ancaq xiyar turşusu isteyirdim 😋
Sessss Asya23 salam.adim sevinc.32 yawm var..indi hal hazirda 40+2 hamilelikdir..qizim hele gelmek istemir..sabah Allahin komekliyi ile iyne vurub suni doguw edecekler..indi bilmirem bu suni doguwun tehlukesi var ya yox..coxlari deyir gozlesen yaxwi olar
NerminnM Salam.22 yaşım var.35 ci həftədəyik.ikinci hamiləliyimdi.çox çətin keçdi bu hamileliyim indi də çətin keçir.ürəyim ən çox alça istəyib.sizdə?
Asya23 NerminnM 22 yaşım var ,13 həftəlik hamiləyəm, 2 aydan sonra ürək bulanmalarım başlayıb. Ürəyim ən çoox yoqurt istəyib 🥰
Dilber98 Salam adım Dilberdi 21 yaşım var çox tesüf ki hamile deyilem😔burda hamile xanimlarin yazilarini oxuyub onlarla teselli tapiram😇belke bir gün mende ana olaram🤲🏻
NerminnM Dilber98 İnşallah canim en tez bir zamanda hamile qalarsan biz de senin doğum hekayəni oxuyub tebrik ederik canım.♥️
Asya23 Duru999 Mədə 13 həftəmdəyəm. O gun ürəyim lahmacun istədi , yoldaşım alıb gətirdi. Çox iştahla yedim daha sonra məlum məsələ🤮🤢😃Sag salamat 🥰
NGfairytale Salam 22 yashim var 8 heftelik hamileyem Urek bulanmalarim olur her sheyden diksinirem. Birde qarnimin altinda sancilar olur neden ola biler bir bilginiz var???
Asya23 NGfairytale Salam ,O agrılar məndə də olub. Bütün hamilə xanımlar da olur, narahat olmayın. Uşag özünə yer edir , həmdə böyüdükcə o agrılar olacaq🥰 Normal haldır .🤗
Duru999 Asya23 yene biz insafliyiq 2.3 manatliq birseyler isdirik😁qohumum qisin gunu gilas isdemisdi. Baha baha gedb almisdi yoldasi yeyen kimide🤮🤧 . Hammiz Allahin izniyle sag salamat alag qucagmiza🥰