Ben gun sayıyorum neredeyse hamile kaldığım gun den beri üstelik cok zayıf hamile kaldım bulantisiz kusmasiz bir hamilelik geçirdim herseyi yiyip içebildim.sarimsakli yoğurt dahil.
Daha hala kendi isimi kendim görüyorum ve 4 gun sonra dogum var kısmetse ama ağrılar sancılar beni bitirdi. Vâris oluştu ayaklarimda .
Ilaç alıyorum
Hamileliği hic sevmedim ve genel olarak gözlemim su ki hamileliği sevdim diyenler sadece o dönemde eşlerinden ilgi görüyor tabi hepsi icin geçerli değil genelleme yapiyorum ve o donem sadece eşleri evde yemek veya temizlik yapiyor
Ama benim boyle bir durumumda yok evimde yardımcı geliyor esim evde çalışıyor ve çoğu seyi zaten beraber yaparız ben yemek yaparsam o salata yapar ben çamaşır asarsam o toplar ve ben hamileliği hic sevmedim zira sevilecek bir yani da yok bence. Ağrı sancı korkular doguracagim korkusu. Uykusuzluk. Surekli idrar yapma olayi. Bunun nesini seveyim? Bu sukursuzluk degil. Ben evladmın dogduktan sonra her aninin tadini çıkartma taraftariyim.
Ha bir de hamileligin keyfini çıkar diyenlere dikkat edin
.onlara sorun neden öyle dedin diye. Size diyecek ki ben cocuk olunca görürüm seni çok ararsın bu günleri 🤣🤣😂😂
Yani nankör pislik gerizekalı evladından yana pişman olmus aptal insanlar. Allah böylelerine vermesin insallah. Çünkü cocugu ister istemez gazlı uykusuz veya yemek yemiyor. Klasik bebek problemleri.. bundan dolayı bunalıyor çocuktan böyleleri zaten kocasını elde tutacağını zannettiği icin cocuk yapiyor.