_mucizem_ tugce0606 evet antikolikler daha iyi plastik değil canım Onanlarda bpa yok policarbon biberonlar bence camdan daha kullanışlı ☺️
tugce0606 _mucizem_ haa tamam o zaman kuzum ayy peki son olarak bu konuda bilgilisin diye sorayım onuda biberonu emziği doğum öncesi nasıl steril edeyim sıcak suyla kaynatiyorlar mi birkaç dakika nasıl yapayım💕
_mucizem_ tugce0606 kaynamış suyu bi kaba alıp içine bütün parçalarını at soğunca çıkarman yeterli ocakta kaynatmana gerek yok canım ☺️ Estağfurullah aklında bi şey varsa sorabilirsin elimden geldiği kadarı ile yardımcı olurum ☺️
Gizocan perihankrkya en iyisi bu ikisi bende hangisi önde diye ayırt etmeye çalışıyorum. İkisinden de memnunlar. Sadece sağma makinası alınırsa lansinohun direk biberonlara ayarlıymış. Öne çıkan fark olarak bunu buldum kendimce şuanlık. 😂 bende yorumları bekleyeyim
Gizocan Galiba birde philıps daha popüler anneler arasında. Diğerinin kullanım keşfi daha düşük anladığım kadaryla. Sadece popülaritesinden dolayı avent almayım diye kafam karşık benimde 😭
tugce0606 _mucizem_ teşekkür ederim bitanemmm🥰 şu anlık bu kadar eğer olursa etiket yapar sorarım veya özelden atarım😘😘
Sermhiante RuzgarsMommy aya göre değişiyor diye biliyorum ilk zaman için en küçüğü sonra mama kullanmaya ve bebek büyümeye başladıkça ml arttırılıyo diye biliyorum
TAkilicci Alydemir ben bebeğime bibs aldım onu tutamadı ağzına büyük geldi sonra avent ultra air aldım onu tuttu