_mucizem_ perihankrkya 8 yıldır yeni doğan yoğun bakım hemşiresiyim hep avent kullandık. Avent öneririm
ikizannesi2985 perihankrkya avent ten memnun olmayanını daha duymadım. Ben de emzik ve biberonu avent alacağım
Merve2304 perihankrkya ben de ikisi arasında kararsız kaldım ikisinden de aldım 😂 avent büyük boy almıştım geçen hafta bugün jokerde lansinoh 160ml cam biberonda indirim olunca ondan da bir tane aldım. Jokerde indirim var şu an ayrıca birde aile üyeliği gibi bi kampanya başlatmış ordan da 10 lira düşüyor aklınızda bulunsun
perihankrkya _mucizem_ teşekkür ederim birde emziği avent almak istiyorum ama nasıl sizce emmesi tutmasi falan
Alydemir _mucizem_ bende alayım o zaman az önce biberonlara bakıyordum . Bibs emziği önerir misiniz ? Doğal kauçuk
_mucizem_ Alydemir evet onlar doğal ve sağlıklı ama her çocuk tutmayabiliyor. Genellikle aventin ultra air emziğini daha iyi kavrıyorlar anne göğsüne en yakını o ☺️
Caglab Alydemir Ben de yeni araştırdım. Disi olmayan bebekler için avent daha uygun bi seçenek emzikte anladığım kadarıyla. Ben de bibs ile avent arasinda kaldım ama kauçuk olanı disi varken kullanmak daha uygun yazıyordu.
TAkilicci Alydemir ben bebeğime bibs aldım onu tutamadı ağzına büyük geldi sonra avent ultra air aldım onu tuttu
perihankrkya RuzgarsMommy evet bende ondan arada kalmıştım ama avent almaya karar verdim emziği de avent alicam ikili😊
perihankrkya yba arkadaşım emziği avent kullanıyor ama biberon avent kullanan tanıdığım yok o yüzden ikisi arasında kalmıştım ama avent e karar verdim 😊
perihankrkya ikizannesi2985 bende cnm karar verdim biberonu avent alicam emziği zaten 2li avent emziği alacaktım 😊
perihankrkya _mucizem_ bunu almak istiyorum ama 0-6 yok internette e bebeğe gidip sorsam var mıdır orada yada bunu alsam böyle emmez mi ilk gebeliğim hic anlamıyorum da anlayan birisi de yok arkadaşlarım evli değil
tugce0606 _mucizem_ canım ya bir şey sorucam eşim Philips avent emzik ve biberon almış zaten onu alacaktık biberon cam bekliyordum plastik öyle mi oluyor yoksa camını mi almamiz gerekiyordu😲 içinde böyle antikolik ozellikk falan varmış iyi mi sence pek bilgim yokta