Aysel16 18 haftaligim bugün doktor yüzde doksan kız dedi ama hala daha inanamiyom kız olacagina 🙈bu oğlum var ins defismez ve sağlıkla gelir meleğim🙏🌸
Glcnelz Aysel16 sanmam değişeceğini %90 demiş baksana Bana %60 erkek demişti 14. Haftada 18.haftada %80kız dedi hala kız 37. Haftaya geldim hala kızzz
gzddgll Aysel16 sizi o kadar iyi anlıyorum ki banada 16+ 5 de erkek dedi ama değişir diye hala kendimi hazırlayamıyorum burada o kadar çok değişme ile ilgili yazı okudum ki insan tedirgin oluyor ☺️
Saadet1903 Aysel16 Ya benim de 15 haftalik doktor kız dedi bugun değişirmi dedim yok net dedi inşllah ikimizinde değişmez ben de çok istiyorum kz olmasını 😊
Cansucasalin Bana da 15. Haftamda kız dedi , hatta iki farklı doktor da aynı şeyi dedi ama ben hala tereddüt içindeyim 18. Hafta sizin bayaga ilerlemiş zannetmiyorum değişmez ☺️💕
Aysel16 Çevremdeki herkes sizin gibi değişmez diyo 🙏🥰sağlık li olsn kizm olsn diyodum öyle du galiba🙈
Aysel16 gzddgll gzddgll aynen ya bende buradaki yazilardan dolayi degsirmi dusuncesi var ama doktor kesin gibi konustu hayrlisi ile ins🙏hepimiz için🥰