Ahsen_0663 emineserkan2020 yarın 34 haftalık . Halef Aydın’a gidiyoruz . İlk kes nts ye bağlandık sancı çıkmadı .
Ahsen_0663 emineserkan2020 siz kime gidiyorsunuz nts yapıldı mı ? En son ne zaman gittiniz bebeğinizin kilosu nasıl ?
emineserkan2020 Ahsen_0663 bugün gittim daha kontrole kadir yamana gidiyorum ben nst bugün bağlandım ilk defa şükür herşey yolunda şimdilik 42 cm 2000 kg olmuş dedi
Ahsen_0663 emineserkan2020 bende bugün gittim ilk defa bağlandım . 45 cm boyuna kilosuna 2480 dedi. Normal Doğum sezeryan hakkında henüz net bişey demiyor.
Merve6046 Kizlar hangi hastanede bu bülent sezgin bizimde tayinimiz cikti urfa haliliyeye agustosta olcak doğumum doktor hastane hakkinda bi bilgim yok nasil bi bilgi verir misiniz
Merve63 Merve6046 hayırlı olsun 👍🏻Bülent sezginin özel kliniği var metrolife hastanesinin yan tarafında
Knme Merve6046 arkadaşım doğum yaptı canım geçen hafta anlaşmalı hastaneyle doğum yaptırıyor sezeryan ücreti 2600 ama normal doğum ücreti hakkında bileğim yok
emineserkan2020 Ahsen_0663 benim 32+4daha cnm aramızda iki hafta var benimde inşallah o zamana o kiloda olur sanırım😊
Knme Merve6046 metrolife da anlaşmalı yapmış canım sadece bir kişi alıyorlar refakatçi koronadan dolayı ama temiz bir hastane güvenebilirsiniz sağlıcakla kucaklayın inşallah
Ahsen_0663 emineserkan2020 amin inşallah bu donemde artık hızlı kilo alıyolar. Rabbim sağlık versin kilosu önemli değil . Sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin🙏🙏